Cel mai bun job din lume: Te joci cu 30 de câini din rasa Golden Retriever şi... eşti plătit (video)
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
captură YouTube
captură YouTube
O englezoaică oferă jobul viselor în orașul Somerset, din sud-vestul țării. Lauren St James, co-fondatoare The Golden Retriever Experience, dă șansa potențialilor angajați să-și petreacă zilele jucându-se și îngrjindu-se de 30 de câini din rasa Golden Retriever.

Fișa postului include îngrijirea câinilor, plimbarea lor, jucatul și hrănirea animalelor, dar și relaționarea cu vizitatorii care vin să se bucure de experiență. O englezoaică oferă jobul viselor în orașul Somerset, din sud-vestul țării. Lauren St James, co-fondatoare The Golden Retriever Experience, dă șansa potențialilor angajați să-și petreacă zilele jucându-se și îngrjindu-se de 30 de câini din rasa Golden Retriever. Fișa postului include îngrijirea câinilor, plimbarea lor, jucatul și hrănirea animalelor, dar și relaționarea cu vizitatorii care vin să se bucure de experiență.

Lauren St James, în vârstă de 27 de ani, din Somerset, și-a început afacerea cu tatăl ei, Nicolas, anul trecut. Filmările în care tânăra vorbește despre The Golden Retriever Experience au devenit în scurt timp virale pe TikTok și au făcut ca afacerea să crească.

@laurenstjamesmusic My Golden Retriever Music Video is ‘Way Too Controlling’ by Lauren St James #goldenretriever #dogs #puppy #cute ♬ original sound - Lauren St James

Golden Retriever este una dintre rasele de câini de vânătoare și este foarte populară în Scoția. Statisticile arată că această rasă se află în topul celor mai îndrăgite. Câinii Golden Retriever sunt ideali pentru familii, deoarece iubesc copiii, sunt jucăuși, adoră apă, te poți baza pe ei la vânătoare și sunt salvatori înnăscuți.

Originea câinilor Golden Retriever

La începutul secolului XIX apar primele menționări ale acestei rase frumoase, ei figurând ca și câini de vânătoare. Rasa a fost creată în peninsula Marii Britanii și s-a obținut din încrucișarea dintre un Retriever cu părul lung și un Tweed Water Spaniel, cu părul scurt. Rasa a fost foarte apreciată pentru calitățile sale de vânător. Vânătorii îi admirau forță, iar familiile îl apreciau pentru caracterul prietenos. De-a lungul timpului, datorită acestor calități, câinii Golden Retriever au fost folosiți și ca ajutor pentru persoanele cu handicap.

Au personalitate şi se supără uşor!

Aceșți câini sunt plini de viață, afectuoși și foarte jucăuși. Iubesc foarte mult copiii. Dacă-ti lași copilul în compania unui Golden Retriever poți sta liniștit, deoarece acesta va avea grijă de el fiind foarte răbdător cu copiii. Nu sunt gălăgioși, sunt ușor de educat și de dresat. Este foarte prietenos cu oamenii și chiar și cu alți câini, de aceea nu este indicat ca și câine pentru protecție. Dacă sunt lăsați mult timp singuri pot deveni răutăcioși și neascultători. Când se plictisesc devin distrugători.

Marile lor pasiuni sunt vânătoarea și înotul. Ei pot fi folosiți pentru detectarea narcoticelor sau pe post de câini-călăuză. Un Golden Retriever poate trăi și într-un apartament, dar este indicat ca în acest caz să i se ofere plimbările zilnice pe afară. În ceea ce privește dresajul, aceștia sunt foarte inteligenți și învață repede, deoarece își iubesc mult stăpânul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel