Visul frumos al Republicii Moldova de se califica, în premieră, la EURO, a fost spulberat de Cehia în meciul decisiv
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Foto Pexels
Foto Pexels
Cehia a învins Moldova cu 3-0, într-o partidă cu calificarea pe masă. David Doudera (14), Tomas Chory (72) şi Tomas Soucek (90) au marcat golurile, Moldova jucând aproape o repriză în zece oameni, după eliminarea lui Vladislav Baboglo (55).


Portarul Dorian Răilean (Chindia Târgovişte) a fost integralist la oaspeţi, mijlocaşul Vadim Raţă (FC Voluntari) a evoluat 78 de minute, atacantul Vitalie Damaşcan (Sepsi OSK Sfântu Gheorghe) a intrat la pauză, ca şi atacantul Maxim Cojocaru (Chindia), iar mijlocaşul Serafim Cojocari (Unirea Slobozia) a fost introdus în min. 65.

Clasamentul final al grupei E

1. Albania 15 puncte (8 meciuri)

2. Cehia 15 puncte (8 meciuri)

3. Polonia 11 puncte (8 meciuri)

4. Republica Moldova 10 puncte (8 meciuri)

5. Insulele Feroe 2 puncte (8 meciuri)

Cehia - Moldova ar fi fost ”meciul secolului” dacă...

Echipa Națională a Republicii Moldova s-ar fi calificat la turneul final al Campionatului European din Germania de anul viitor dacă ar fi învins Cehia!

”Cehia - Moldova. Meciul secolului!

Cel mai important meci din istoria fotbalului moldovenesc, Cehia – Moldova se joacă astăzi, 20 noiembrie, de la ora 21:45. În premieră, Echipa Națională a Moldovei are șanse de calificare la un turneu final al Campionatului European!

Pentru a intra în istorie, Echipa Țării trebuie să învingă astăzi în ”finala” preliminariilor pentru EURO 2024 reprezentativa Cehiei la ea acasă.

Astăzi toate inimile moldovenilor bat pentru Echipa Noastră, echipa Națională! Hai, Moldova!!!”, se arată în comunicatul FMF, înainte de a se juca partida decisivă contra Cehiei.

Trei jucători cehi, excluşi din lot înaintea partidei cu Republica Moldova din preliminariile EURO 2024

Trei jucători ai echipei naţionale de fotbal a Cehiei au fost excluşi din lot după ce au fost surprinşi într-o discotecă, în cursul nopţii de sâmbătă, cu mai puţin de 48 de ore înaintea unui meci decisiv cu selecţionata Republicii Moldova, în preliminariile EURO 2024, au anunţat, duminică, staff-ul reprezentativei cehe şi presa locală.

Fundaşii Vladimir Coufal (West Ham United) şi Jakub Brabec (Aris Salonic), precum şi atacantul lui Sparta Praga, Jan Kuchta, "au încălcat regulamentul intern sâmbătă seară", a transmis selecţionata Cehiei pe contul său de X (fost Twitter).

"Cu efect imediat, ei au părăsit cantonamentul echipei naţionale", a adăugat Federaţia.

Conform publicaţiei DNES, cei trei au fost fotografiaţi într-un bar de noapte în oraşul Olomouc, unde Cehia va întâlni luni Republica Moldova.

Citește și - Israel - România. Tricolorii, calificare la EURO 2024 pe terenul de la Budapesta! Galerie Foto / Rezultat final

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel