CECCAR devine partenerul regional al celui mai puternic organism profesional contabil la nivel global – AICPA, SUA
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
CECCAR (Corpul Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România) a încheiat un acord de colaborare cu AICPA (American Institute of Certified Public Accountants) & CIMA (The Chartered Institute of Management Accountants), împreună reprezentând Association of International Certified Professional Accountants. 

Acordul își propune să stimuleze o cooperare comună în domeniul financiar-contabil și deschide posibilitatea fructificării unor oportunități de cooperare în ceea ce privește participarea la programele de formare profesională continuă, schimbul de informații și bune practici între cele două părți și acordarea de sprijin reciproc pentru găzduirea evenimente profesionale internaționale relevante.

“Am trecut deja la nivelul următor al cooperării noastre instituționale și am semnat un acord de colaborare ce susține dezvoltarea profesională continuă și performanța în afaceri, o cooperare win-win ce poate transforma lumea contabilă într-un loc mai inteligent și mai eficient, pentru clienți și companii. CONTăm, împreună, pentru transformarea lumii contabile” a declarat purtătorul de cuvânt al CECCAR, vicepreședinte Robert-Aurelian Șova.

“Sunt încântat că ne consolidăm relația cu CECCAR prin intermediul acestui nou acord. Acesta este un parteneriat istoric pentru dezvoltarea viitorului finanțelor în România și marchează un reper important în avansarea operațiunilor AICPA & CIMA în Europa.” a declarat Jakub Bejnarowicz, Director Regional pentru Europa în cadrul AICPA & CIMA.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel