Ceauşescu i-a dat LANŢUL şi lui Rareş Bogdan: Mie îmi trebuie vreo 15! - VIDEO
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
După ce Ludovic Orban a refuzat să ia de la Marian Ceauşescu lanţul pe care acesta i l-a oferit simbolic, ca să ferece uşile PNL de social-democraţi, protestatarul l-a aşteptat, la intrarea în sediul de partid şi pe Rareş Bogdan. 

Marian Ceauşescu i-a oferit şi lui Rareş Bogdan lanţul cu care să ferece uşile PNL. 

"Ştii care e marea problemă? Mie trebuie să-mi dai vreo 15 lanţuri să le dau la preşedinţii de filiale. La vreo 15 din 40. Deci mai am nevoie de 14 din astea", a răspuns europarlamentarul liberal.

"Bine, îţi aduc", i-a răspuns Ceauşescu.

"Le cumpăr. Tu numai dă-mi-le", a fost replica lui Rareş Bogdan

Ce a declarat Ludovic Orban

Protestatarul Marian Moroşanu, cunoscut ca „Ceaușescu”, i-a oferit un lanț premierului Ludovic Orban.„Ferecați ușile! Lanțul pe care l-ați avut înainte era din plastic și PSD-iștii l-au rupt”, i-a spus bărbatul liderului PNL.

„Anul trecut în această clădire acel domn Rareș spunea: ferecați ușile partidului ca să nu mai intre nimeni din PSD. Vreau să vă ofer acest lanț, pebntru că lanți pe care l-ați avut înainte era din plastic și pesediștii l-au rupt. Aș vrea să vă ofer acest lanț cu care într-adevăr să ferecați ușile”, i-a spus Ceaușescu lui Orban.Replica premierului a fost promptă: „Nu-l iau”.

VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel