România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări

 Vezi si: Ultimele stiri
Autor: Crişan Andreescu | Publicat pe: 13 mai, 21:44
Ceasul vedetelor, scos la licitaţie în România. Vezi prețul
Ceasul vedetelor, Richard Mille - modelul RM030
Cel mai important şi cel mai valoros ceas de colecţie pus vreodată în vânzare în piaţa românească de investiţii de lux va fi scos la licitație de casa de licitație Artmark.

„Ceasul vedetelor", așa cum a fost denumit, va fi scos la licitaţie, pe 26 mai, la preţul de pornire de 90.000 euro.  Raportat la o valoare de piaţă de peste 200.000 de euro, Richard Mille - modelul RM030 - devine cel mai important şi cel mai valoros ceas de colecţie pus vreodată în vânzare în piaţa românească de investiţii de lux.

Cunoscut sub pseudonimul de «ceas al vedetelor», conduce detaşat segmentul ceasurilor de lux, devenind în ultimii ani cel mai exclusivist brand, în ciuda faptului că preţurile sale de piaţă pornesc de la un minim de 100-150.000 de euro, potrivit descoperă.ro.

„Avându-l drept ambasador pe Rafael Nadal - ce joacă în competiţii purtând un Richard Mille Tourbillon care cântăreşte doar 19 gr., evaluat la 700.000 de dolari - Richard Mille produce doar ceasuri excepţionale, inovative, în ediţii limitate şi foarte limitate (nu mai multe de un total de 3.000 de piese pe an), ce ajung să circule în piaţă, la scurtă vreme după lansare, la dublu preţului de listă. Spre exemplu, modelul 052 purtat de muzicianul Pharrell Williams, al cărui cadran redă o imagine, văzută din satelit, a planetei Marte, este afişat la un preţ de listă de 969.000 de dolari, câtă vreme modelul Richard Mille 052 Tourbillon Skull achiziţionat de sportivul Neymar pleacă de la un preţ de listă de 500.000 de euro (pentru a se vinde deja în piaţa secundară cu circa 750.000 de euro). Pentru ca modelul exclusivist Richard Mille Split Seconds Chronograph purtat de muzicianul Jay Z să fi fost achiziţionat cu 2,5 milioane de dolari - şi exemplele pot continua", se arată într-un comunicat al Artmark.

 

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
DCNewsTV.ro - Ultimele materiale video
Crossuri parteneri
Capital.ro
Capital.ro
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro