Data actualizării:
Data publicării:

Ceasul rău pe DN 72! Un mort şi trei răniţi, după impact / Încă un accident mortal în Prahova

Autor: Liana Ganea | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto: Freepik
Foto: Freepik
O persoană şi-a pierdut viaţa şi alte două au fost rănite în urma unui accident rutier pe DN72. Încă o persoană şi-a pierdut viaţa pe DN1B.

Update 11:25: Un accident rutier soldat cu decesul unei persoane a avut loc vineri, pe DN 1B, între localităţile Albeşti Paleologu şi Loloiasca, traficul în zonă fiind blocat.

Conform Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, în eveniment au fost implicate o cisternă fără încărcătură şi un autoturism.

În urma impactului, şoferul autoturismului a rămas prins între fiare, fiind scos în stare de inconştienţă de către echipajele de intervenţie.

Victima, un bărbat de 55 de ani, a fost supusă manevrelor de resuscitare, însă fără rezultat, fiind declarat decesul, arată sursa citată.

Traficul rutier este blocat pe ambele sensuri de mers ale DN 1B.

Accidentul de vineri dimineață pe DN 72, în comuna Ariceștii Rahtivani din județul Prahova, a lăsat în urmă o persoană decedată şi alte trei rănite. Potrivit autorităților, a fost implicată o autoutilitară și un ansamblu de vehicule. Ca urmare a impactului, două dintre victime au rămas blocate între fiarele contorsionate ale vehiculelor și au avut nevoie de intervenția promptă a echipajelor de pompieri pentru a fi eliberate.

Din păcate, șoferul autoutilitarei, în vârstă de 69 de ani, şi-a pierdut viața, iar un pasager de 24 de ani a fost preluat în stare de inconștiență de un elicopter SMURD pentru a primi îngrijiri medicale de urgență.

În plus, o altă pasageră din autoutilitară a fost asistată de către echipajele medicale și transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe din Ploiești pentru îngrijiri suplimentare, în timp ce un alt pasager din același autovehicul a suferit leziuni minore și a primit îngrijiri medicale la fața locului. Traficul în zonă a fost blocat, transmite Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel