Ceasul lui Maradona a fost recuperat. Piesa în ediție limitată a fost găsită la mii de kilometri distanță de locul unde a dispărut
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Sursă foto: Twitter - Himanta Biswa Sarma
Sursă foto: Twitter - Himanta Biswa Sarma
Ceasul de colecție al lui Diego Maradona a fost recuperat la mii de kilometri de locul unde a fost furat. 

Un ceas de colecție Hublot, care i-a aparținut lui Diego Maradona, a fost recuperat de poliție în statul Assam, din nord-estul Indiei, la un an de la moartea legendei fotbalului argentinian, scrie CNN. Intervenția a fost numită „un act de cooperare internațională”, poliția de stat din Assam a anunțat sâmbătă pe Twitter că ceasul vedetei, care dispăruse din reședința sa din Dubai, a fost recuperat într-un raid la Sibsagar din Assam.

În urma informațiilor primite de la poliția din Dubai, autoritățile indiene au efectuat un raid, iar ceasul în ediție limitată a fost recuperat de la reședința suspectului, a declarat sâmbătă, într-un tweet, directorul general al poliției din Assam, Bhaskar Jyoti Mahanta. Mahanta a postat pe Twitter o fotografie cu mai multe detalii despre suspect.

Suspectul a lucrat ca agent de securitate

Suspectul a lucrat ca agent de securitate pentru o companie care depozita bunurile defunctului fotbalist, a spus Mahanta. La câteva zile după ce a renunțat la slujbă, suspectul ar fi cerut permisiunea angajatorului său de a se întoarce în India pentru a se îngriji de tatăl sau bolnav. 

Ceasul Hublot de colecție poartă inițialele legendei fotbalului, de pe faimosul său tricou cu numărul 10 și logo-ul său imprimat pe el.

„Se iau măsuri legale”, a declarat ministrul-șef al statului Assam, Himanta Biswa Sarma, într-un tweet despre raidul și recuperarea ceasului de lux al lui Maradona.

Maradona a murit în noiembrie 2020 din cauza unei insuficiențe cardiace la vârsta de 60 de ani. Starul argentinian și-a dus țara spre victorie la Cupa Mondială din 1986, dar mai târziu s-a luptat cu alcoolismul și dependența. Personalități din lumea sportului și nu numai i-au adus un omagiu lui Maradona după moartea sa, inclusiv starul portughez de fotbal Cristiano Ronaldo numindu-l un „geniu etern”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel