CEARTĂ PNL - USR. Deputat, REPROȘ pentru Drulă că nu i-a răspuns la interpelare: APUCĂTURI!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Deputatul Gigel Ştirbu (PNL) îi reproşează ministrului Transporturilor că nu i-a răspuns la o interpelare în termenul legal. 

Deputatul liberal de Olt Gigel Ştirbu a scris luni, într-o postare pe Facebook, că aşteaptă de peste o lună răspuns la o interpelare adresată ministrului Transporturilor şi Infrastructurii, Cătălin Drulă, referitoare la stadiul drumului expres Craiova-Piteşti, el reproşând că "şi PSD avea aceste apucături", citează Agerpres.

"Domnule Ministru Drulă, practicile pesediste nu vă vin bine! Cunoaştem cu toţii faptul că drumul expres Craiova-Piteşti reprezintă una din cele mai importante proiecte pentru regiunea Oltenia. Din acest motiv am depus o interpelare pe data de 27 ianuarie adresată Ministrului Transporturilor şi Infrastructurii, Cătălin Drulă, având drept obiect furnizarea de noi informaţii despre stadiul drumului expres Craiova -Piteşti. Deşi termenul legal pentru răspuns la interpelare era data de 17 februarie a.c., încă nu am primit vreo adresă oficială la cele solicitate, şi din această cauză voi face o revenire la interpelare. Sunt convins de bunele intenţii ale ministrului Drulă, dar ţin să-i reamintesc că şi PSD-ul avea aceste apucături", a afirmat Gigel Ştirbu.

Vezi și: USR, RĂZBOI cu AOSR, "copilul" liberalilor. Ioan Scurtu, reacție: Val de INSULTE și calomnii. Pe guvernanți, învățământul îi deranjează

Parlamentarul PNL Olt, despre importanţa drumului expres Craiova - Piteşti pentru zona de sud-vest a ţării



"Referitor la proiectul drumului expres Craiova - Piteşti, sunt convins că este extrem de important pentru domnul Drulă ca şi pentru cele aproape 2 milioane de de locuitori din regiunea de Sud-Vest. Acest drum expres reprezintă un obiectiv important şi pe plan naţional, o investiţie vitală pentru România, investiţiile în infrastructura de transport reprezentând coloana vertebrală pe care se va reclădi economic România. Aşteptăm cu nerăbdare răspunsul domnului ministru la interpelarea depusă pe 27 ianuarie", mai scrie deputatul Gigel Ştirbu.

Construcţia primelor două tronsoane (I şi II) din drumul expres Craiova - Piteşti a început în anul 2019 şi a continuat în 2020.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel