Ceartă în direct la Tv: Rădulescu către Chichirău: ” Dacă mai spuneți o singură dată...”
Data publicării:
Autor: Mircea F. Cristian
WhatsApp
Invitați în platoul România 9, deputații Cătălin Rădulescu și Cosette Chichirău au avut o discuție extrem de încinsă, moderată cu greu de Ionuț Cristache.

Discuția a fost axată pe posibila Ordonanță de Urgență legată de amnistie și grațiere, iar, la un moment dat, deputatul a lansat o întrebare care a inflamat spiritele:

Rădulescu: Care sunt marile fapte de corupție din România dovedite?

Chichirău: Dumneavoastră sunteți condamnat definitiv.

Rădulescu: Dacă mai spuneți o singură dată... Acum o săptămână Curtea Constituțională, măcar să-i răspund că mă provoacă, a spus că am fost condamnat nevinovat. Dacă tot m-ați provocat, citiți!

Chichirău: Deci nu este adevărat că ați dat mită?

Rădulescu: Păi nu! Asta spune, că nu! Că probele alea sunt false! Și acuma ce trebuie să fac eu acuma? Să fac revizuire că vreți dumneavoastră? Să cheltuiesc alți bani fiind nevinovat?

Oricât a încercat Ionuț Cristache să intervină solicitând încheierea subiectului, discuția a continuat cu glasuri ridicate:

Chichirău: Este deputat cu o condamnare definitivă pentru dare de mită. M-a întrebat care sunt infracțiunile de corupție și i-am răspuns. Și am crezut că știe mai bine pentru că are o condamnare!

Rădulescu: Ați auzit dumneavoatră de vreun politician care a dat mită? Ați auzit vreodată în viața dumneavoastră că un politician a dat sau a luat mită? Să știți că eu sunt un politician care cu ce a intrat în Parlament pe declarația de avere asta am și acum”, a finalizat discuția deputatul Cătălin Rădulescu, la TVR 1, luni seara.

Citește și: Amnistie și grațiere. Rădulescu: Ce trebuie să mai conțină OUG

 Moțiune de cenzură. Iordache: BĂTAIE DE JOC! Nici ei nu își doresc să treacă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel