Cea mai ușoară modalitate de a spăla geamurile la sfârșitul iernii: sticla va străluci și nu va avea pete
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Nicoleta Baciu
WhatsApp
Cea mai ușoară modalitate de a spăla geamurile la sfârșitul iernii,  sticla va străluci și nu va avea pete. Cea mai ușoară modalitate de a spăla geamurile la sfârșitul ierni,  sticla va străluci și nu va avea pete.JPG
Cea mai ușoară modalitate de a spăla geamurile la sfârșitul iernii, sticla va străluci și nu va avea pete. Cea mai ușoară modalitate de a spăla geamurile la sfârșitul ierni, sticla va străluci și nu va avea pete.JPG
Curățarea gemurilor nu este o activitate ușoară și sunt cazuri când gospodinele nu fac față.  

Chiar și cea mai experimentată gospodină poate învăța ceva nou din sfaturile simple pentru curățarea geamurilor.

Iată cum poți spăla gemurile după sezonul rece. Umple o găleată sau o cratiță mare cu apă curată și rece și adaugă câteva picături de săpun lichid pentru vase.

Folosește o cârpă curată din microfibră sau un burete pentru a trece peste suprafața ferestrei, începând de sus în jos. Nu uita să ștergi și cadrul atât în ​​interior, cât și în exterior.

Pune pastă de dinți pe unghii: trucul japonez care face minuni

Pulverizează bine geamul cu o soluție de oțet și apă (2 linguri de oțet la 1 litru de apă) sau orice alt produs de curățat sticla.

Folosind un prosop curat sau prosoape de hârtie, șterge geamul pentru a usca sticla. Dacă rămân urme de murdărie sau dungi, pulverizează sticla și șterge-o din nou. De obicei, geamurile murdare trebuie curățate de două ori la rând.

Curăța covorul în doar 20 de minute fără substanțe chimice. Metoda gospodinelor din Turcia

Nu uita să ștergi geamurile într-o zi răcoroasă și înnorată, astfel încât apa cu săpun și soluția de curățare a geamurilor să nu se usuce pe sticlă înainte de le șterge.

Sticla va străluci, iar, pentru un rezultat perfect, va trebui să depuneți un efort minim. În magazine, există o varietate mare de produse de curățat geamurile. Dar cele mai multe dintre aceste produse sunt scumpe și dau efectul dorit. În acest caz, vă ajută remediile populare testate în timp.

Ceai cu lămâie: Un pliculeț de ceai și o felie de lămâie sunt suficiente pentru 2-3 litri de apă. Efectul va fi atins datorită taninurilor din ceai, care dizolvă rapid grăsimea și praful, iar acidul citric va face față calcarului.

Răsadurile vor fi mai sănătoase și puternice: udă-le cu o infuzie de stafide. Iată cum se prepară

Oţet. Esența de oțet și acidul citric vor face față poluării de pe sticlă. Un pahar de oțet și 2 linguri de acid citric vor îndepărta rapid petele și dungile de pe geamuri.

Amidon. De asemenea, pentru ca ferestrele și oglinzile să fie curate și să strălucească, poți face acasă un produs minunat, care funcționează mai bine decât cele cumpărate de la magazin.

Pune 2 linguri de amidon de porumb în 700 ml apă fierbinte și amestecă bine ca să nu fie cocoloașe. Lichidul se toarnă într-o sticlă cu pulverizator. Pulverizează, apoi, lichidul pe geamuri și oglinzi, apoi șterge-le cu o cârpă din microfibră. Acest amestec simplu va reda ferestrelor și oglinzilor strălucirea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel