Cea mai tânără câștigătoare la loto din istorie a încasat 1,8 milioane de lire. Incredibil cum a ajuns acum
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ Pixabay
Foto cu caracter ilustrativ Pixabay
Callie Rogers a devenit cea mai tânără câștigătoare la loto după ce a încasat 1,8 milioane de lire atunci când avea 16 ani.

Callie Rogers a câștigat marele premiu la loto în 2003 și a devenit atunci cea mai tânăra câștigătoare la loto în istoria Marii Britanii, adjudecându-și marele premiu de 1,8 milioane de lire sterline, scrie The Sun.

La 18 ani distanță, femeia nu o duce deloc bine. Recent, Callie a fost arestată după ce s-a izbit cu mașina într-un gard al unei ferme în Crosby, Cumbria. Poltiștii au descoperit că femeia, care a refuzat să se legitimeze, consumase cocaină. A fost violentă în momentul arestării, așa că a primit o amendă de 200 de lire, 100 lire urmând să le ofere compensații polițiștilor. Avocatul femeii a dezvăluit că în acest moment, aceasta trăiește din banii pe care îi primește din alocațiile copiilor. Se pare că odată cu câștigarea sumei uriașe de bani la loto, Callie a început să își cheltuie banii fără control, pe haine, petreceri și cu prieteni care stăteau cu ea din interes.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel