Cea mai SUPĂRATĂ zodie în săptămâna care urmează: O să înnebuniți, o să vă enervați și o să vă pierdeți răbdarea
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
foto ilustrativ pixabay
foto ilustrativ pixabay
În perioada 26 aprilie - 2 mai nativii unei zodii vor fi mai incisivi decât de obicei, presiunea sărbătorilor și a obligațiilor sociale făcându-se resimțită, spune astrologul DC News, Daniela Simulescu.

„Veți fi cei mai supărați săptămâna aceasta că trebuie să faceți pe plac și mamei, și tatălui, și rudelor, dar cu atâtea planete în casa a IV-a vreți să stați acasă. Dar și statul acasă va fi plin de evenimente neprevăzute săptămâna aceasta. Adică veți reuși să fiți drăguți și simpatici, să vă faceți plăcuți în fața oamenilor care vă văd, dar voi ați vrea să îi strângeți pe toți de gât între ghilimele, ați vrea să vă vedeți de viață.

Să nu uitați că aveți pe Saturn acolo în casa I și planetele în casa a IV-a, o să vi se pară că toți sunt imaturi, că toți vorbesc prostii, că trăim niște vremuri atât de importante, și că trebuie să avem grijă de noi, și că trebuie să facem în așa fel încât să treacă pandemia și voi o să îi vedeți pe ei preocupați de ce bluziță au, de ce rețetă au mai făcut și o să vă dați ochii peste cap, și o să înnebuniți, și o să vă enervați, și o să vă pierdeți răbdarea și o să trebuiască să începeți voi o discuție și o să vedeți că o să vi-i puneți pe toți în cap.

O să fiți reformatorii săptămânii și când vă duceți la slujbă și când vă duceți de sărbători în familie, și când stați acasă și dormiți. Până nu spuneți voi, până nu îi puneți voi la punct săptămâna aceasta, păi nu vă lăsați. Ba mai mult! Cu Marte intrat în casa a VI-a, în momentul în care vi se dau taskuri și la serviciu o să comentați. Veți fi foarte incisivi și cu colegii, și cu rudele, simțiți nevoia asta, plus că gândiți-vă că luna plină se întâmplă în casa a X-a la voi, dacă nu vă zice nimic șeful, sunteți voi șefi săptămâna aceasta, vă enervați voi, dați voi ordine, comandați pe toată lumea. O să aveți o săptămână foarte interesantă!”, a spus astrologul DC News, Daniela Simulescu, pentru nativii zodiei Vărsător

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel