Data publicării:

Cea mai rapidă modalitate pentru a dezgheța parbrizul

Autor: Elena Didila | Categorie: Stiri
WhatsApp
Fotografie de la Baiku: Pexels
Fotografie de la Baiku: Pexels
Sezonul de iarnă este în toi și ca întotdeauna avem nevoie de un aliat fidel pentru a evita ca la prima oră dimineața să răzuim gheața de pe parbrizul mașinii.

În mod clar nu poți conduce fără să fi topit gheața, mai ales de pe parbriz, din motive de siguranță: vizibilitatea ar fi practic nulă și ștergătoarele de parbriz nu sunt suficiente pentru a dezgheța geamul. Cu toate acestea, există cea mai bună soluție.

Soluția pentru îndepărtarea gheții de pe geamurile mașinii

Pe timpul iernii, atunci când temperaturile sunt foarte reduse, găsim mașina cu parbrizul, luneta și toate geamurile înghețate. 

O adevărată pacoste, pentru că înainte de a pleca la serviciu trebuie să găsim o modalitate cât mai rapidă de a dezgheța geamurile, pentru a călători în siguranță. 

Pornitul motorului și aerul cald sunt operații care necesită ceva timp cât și un consum extra de carburant. Folositul racletei de răzuit gheața poate fi o alternativă, dar cam neplăcută și tot de lungă durată.

Care este cea mai rapidă soluție pentru a îndepărta gheața care se formează pe mașinile noastre noaptea?

Spray de dezghețare pentru parbriz. Un produs deosebit și specific, care funcționează datorită alcoolului izopropilic și etilenglicolului, care împreună formează un amestec capabil să dizolve întregul strat de gheață din sticlă în doar câteva secunde și nu numai.

Potrivit Virgilio, spray-ul îndepărtează rapid patina albă înghețată, este singurul produs care acționează într-un timp foarte scurt și care permite șoferului să recupereze vederea perfectă asupra drumului, să circule în siguranță și fără a risca accidente.

Este nevoie doar să agitați recipientul pentru câteva secunde și să pulverizați produsul pe geamurile înghețate. Este indicat să păstrați o distanță de 20-30 de centimetri, în general instrucțiunile și sfaturile de utilizare sunt scrise pe etichetă, direct pe recipient.

Odată ce amestecul a fost pulverizat, o cantitate foarte mică va fi suficientă pentru a topi imediat toată gheața, chiar și cea mai rezistentă (pentru aceasta este posibil să aveți nevoie de o cantitate mai mare de produs, dar rezultatul este întotdeauna garantat). 

Atenție la calitatea produsului, care este esențială pentru a nu deteriora suprafețele și lamelele ștergătoarelor și pentru a evita formarea de halouri deranjante pe geamuri, care pot compromite vederea șoferului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel