Cea mai puternică maşină de serie de la Mercedes - AMG GT R Black
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Primele imagini cu Mercedes-AMG GT R Black Series au apărut zilele trecute în mediul online. Deşi iniţial părea să fie doar o greşeală, se pare că totul a fost regizat, după ce pe internet a apărut şi un teaser video. 

Clipul cu durata de un minut arată cum un vlogger celebru, Schmee150, a intrat în garajul AMG și a fotografiat mașina. Scenariul forțează un pic povestea și îl arată pe vlogger furișându-se cu supercarul pentru o escapadă pe circuit și pe drumurile publice. În cele din urmă, este prins de inginerii porniți în urmărirea sa pentru a recupera GT R-ul Black Series.

Ce este Mercedes-AMG GT R Black Series?

Mercedes-AMG GT R Black Series este modelul pe care fanii îl așteaptă încă de când cele 150 de unități Mercedes-Benz SLS AMG Black Series construite au fost sold out, în urmă cu 5 ani.

Mercedes-Benz SLS AMG Black Series, produs în perioada 2013-2015, avea motor V8 de 6,2 litri, care dezvolta 631 de cai putere și 635 Nm. Lucrurile s-au schimbat între timp la AMG. Și compania de la Affalterbach a urmat tendințele de downsizing ale industriei. Astfel, noul lor Black Series va veni cu un V8 biturbo de 4.0 litri. Este o unitate lansată în septembrie 2014, odată cu dezvăluirea coupe-ului Mercedes-AMG GT, scrie promotor.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel