"Cea mai murdară casă din Marea Britanie", vândută cu peste 197.000 de euro. E plină de gunoaie și are găuri în pereți și tavan - Foto în articol
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
"Cea mai murdară casă din Marea Britanie", vândută cu peste 197.000 de euro. E plină de gunoaie și are găuri în pereți și tavan / Foto: Pixabay, de mastersenaiper
"Cea mai murdară casă din Marea Britanie", vândută cu peste 197.000 de euro. E plină de gunoaie și are găuri în pereți și tavan / Foto: Pixabay, de mastersenaiper
"Cea mai murdară casă din Marea Britanie" a fost vândută cu peste 197.000 de euro. 

O casă de groază care a fost etichetată ca fiind "cea mai murdară casă din Marea Britanie" s-a vândut cumva cu 115.000 lire sterline peste prețul cerut, scrie Daily Star.

Un război incredibil de licitații a dus la creșterea prețului proprietății din Whitnash Grove, Coventry, de la 60.000 de lire sterline la o vânzare uimitoare de 175.000 de lire sterline, adică puțin peste 197.000 de euro. Agenții imobiliari au ridicat prețul la 60.000 de lire sterline și au recunoscut că această casă cu trei dormitoare avea nevoie de o "renovare și modernizare completă".

De asemenea, avea nevoie de o curățare, deoarece imaginile sumbre ale proprietății arătau groaza din interiorul casei, cu pereți zdrobiți, gunoi putrezit și o mulțime de găuri în tavan și pereți.

Dar un cumpărător misterios care a dat pe ea 175.000 de lire sterline ar putea obține și un profit bun, după ce vânzarea acesteia a devenit atât de populară, declanșând un adevărat război al licitațiilor pentru "cea mai murdară casă din Marea Britanie".

Prețurile medii ale caselor din zonă au fost înregistrate la 181.000 de lire sterline, deși interioarele lor sunt probabil într-o stare mai bună decât băile distruse și camerele pline de gunoi din această casă. Două camere și o bucătărie mică formează parterul, în timp ce trei dormitoare duble și o baie se găsesc la primul etaj.

Reprezentanții casei de licitații nu s-au așteptat la o asemenea sumă

Directorul casei de licitații, Sally Smith, a spus despre vânzarea locuinței: "Nu știu cine a cumpărat proprietatea, dar presupun că este un investitor care o va curăța complet și o va renova. Ne așteptam să meargă la un preț bun, deoarece proprietatea avea niște oferte înainte de licitație, dar acestea nu erau nici pe departe cât suma cu care a fost vândută casa până la urmă. Am fost cu toții foarte surprinși de prețul final. Cu siguranță va fi o casă grozavă pentru o familie sau chiriași atunci când va fi toată renovată și există mult potențial".

Cei care au auzit de vânzarea proprietății pe rețelele de socializare au fost însă șocați, un utilizator Facebook scriind: "Atât de mult pentru criza costului vieții, când cea mai murdară casă din Marea Britanie se vinde cu aproape trei ori mai mare decât prețul de vânzare".

Un altul s-a înfuriat: "Cine a cumpărat-o, probabil, o va închiria așa cum este pentru o mie pe lună. Chiriile sunt pur și simplu nebunești în acest moment".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel