Cea mai mare supărare a premierului Marcel Ciolacu: Este un cerc restrâns unde trebuie să existe un respect
Data publicării:
Autor: Cristian Cîșleanu
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Premierul Marcel Ciolacu a spus care este cea mai mare supărare a lui.

„Cel mai rău m-am supărat și o să mă supăr în continuare, dar sper să găsim până la urmă maturitatea politică să depășim și acest lucru, când facem ședințe de coaliție, unde se discută foarte multe, și unii dintre colegii înregistrează sau dau stenograme din timpul ședinței sau iau anumite informații, urmează Guvernul să ia o decizie și imediat o transmit presei: ”știri pe surse”, ”off the record”.

Nu pot să accept la acest nivel lucrul acesta. Eu înteleg că se folosește acest lucru, nu l-am inventat eu. Există un cerc restrâns al coaliției unde trebuie să existe un respect”, a declarat premierul României, Marcel Ciolacu, pentru România TV.

Marcel Ciolacu spune că va demisiona dacă PNL iese din coaliţie

Reamintim că premierul Marcel Ciolacu a declarat că, în cazul în care PNL va ieşi din coaliţia de guvernare, va demisiona din funcţia de premier.

”Nu se rupe nicio coaliţie şi nu cade niciun guvern. Dacă se rupe această coaliţie, vă spun foarte clar, înseamnă că acest proiect politic pe care l-am acceptat şi eu, şi l-au acceptat şi colegii mei într-un moment dificil al României - să nu uităm ce era acum doi ani de zile - într-o discuţie bărbătească între mine şi preşedintele Nicolae Ciucă.... Categoric, dacă cineva va ieşi din această coaliţie, eu îmi voi duce mandatul la Cotroceni, fără nicio reţinere", a spus Ciolacu la Antena 3.

Întrebat dacă va demisiona din funcţia de premier în cazul în care PNL va ieşi din coaliţie, Ciolacu a răspuns: "Categoric".

Citește în continuare aici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel