Cea mai mare rețea de nepotism la stat? Elena Cristian: Acum înțeleg. Este clar de ce s-a ascuns
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Elena Cristian
Elena Cristian
Primăria din Iași ar avea angajate 51 de familii. Presa locală relatează că primarul Mihai Chirica și-ar fi angajat diferite rude care la rândul lor și-au angajat soții sau fiii. 

Elena Cristian, jurnalist DC Business, a intervenit la postul România TV unde a susținut că acesta ar putea fi motivul pentru care ”nu merge aparatul de stat”.

”Acum înțeleg de ce domnul primar a declarat public că își dorește ca analfabetismul să nu părăsească niciodată localitatea pe care o conduce. Lăsând gluma deoparte, eu sunt convinsă că astfel de cazuri sunt multe în primăriile și instituțiile statului, poate nu de așa anvergură. Există o declarație al unui fost șef al ASF care spunea public că trei din cinci angajați ai Autorității de Supraveghere Financiară sunt rude, nepotisme, fac parte din clientela politică și sunt rude de tot soiul. De altfel, exista o statistică în care se arăta că în aparatul de stat doi din cinci angajați fac parte fie din clientela politică, fie au diferite grade de rudenie cu cei care conduc instituțiile. Dacă ne întrebăm de ce nu merge aparatul de stat, de ce nu scăpăm de toată această incompetență, păi și asta poate fi o explicație. Sigur că ar trebui să analizăm cât de bine merge primăria domnului Chirica. Dacă era o rețetă de succes ieșea pe toate televizoarele. Este clar că nu a avut ce să spună din moment ce s-a ascuns”, a declarat Elena Cristian. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel