Cea mai importantă previziune din tot restul anului pentru o ZODIE! Astrolog: Vă dau un ultimatum
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Foto Pexels
Foto Pexels
O zodie este susținută în această perioadă, în timp ce o altă zodie primește un ultimatum. 

„Mercur se plimbă, se va apropia la un moment dat de un careu cu Pluto. Până acolo, vă recomand să încercați, în această săptămână, să împăcați și capra și varza. Să găsiți tot timpul un echilibru între ceea ce se întâmplă acasă și ceea ce se întâmplă la locul de muncă. Dar prima dată să țineți cont de voi! Fiți puternici atunci când comunicați ceea ce aveți nevoie. Negociați, dar în funcție de voi. Venus vă ajută. Aveți sprijin în această săptămână!”, a spus Daniela Simulescu, astrolog DCNews, despre Gemeni și cei cu ascendent în această zodie.

 

Ultimatum pentru o zodie

Cu privire la o altă zodie, Daniela Simulescu a spus: „Nu vorbesc acum doar pentru săptămâna următoare, ci pentru tot restul anului! Nu uita că, în continuare, ai mari șanse să schimbi locul de muncă sau chiar domeniul în care activezi. Dacă ți-e frică, eu cred că se mai duce din ea, ușor, ușor. Vă dau un ultimatum: septembrie și octombrie!” Previziunile sunt valabile pentru Taur și cei cu ascendent în această zodie. 

Daniela Simulescu, astrolog DCNews, previziuni pentru toate zodiile la DCNewsTV:

Din 12 aprilie 2022, pentru următorii 13 ani, alta va fi lumea


„Din 12 aprilie, pentru următorii 13 ani, alta va fi lumea. Se va seta calea către mai multe lucruri. În primul rând, partea de dezinformare, dar şi o nevoie a oamenilor de a accesa zone mai spirituale, ezoterice, pentru că avem de-a face cu energia Peştilor. În toate direcţiile ne vom duce.

Vreau să atrag atenţia că tot ce înseamnă viciu va exploda. Dacă ai un viciu pe care nu l-ai tratat şi îl ignori în continuare, cu Jupiter-Neptun în Peşti, nu mai ai limită şi ajunge viciul să te controleze. Nu ne referim doar la alcool, de exemplu, ci şi la relaţii toxice sau alte lucruri care îţi fac rău.

Conjuncția Jupiter Neptun ţine cont şi de vindecare. Abia la anul s-ar putea să trecem peste ce înseamnă pandemie. Conjuncția este bună pe vindecare fizică şi emoţională, de aceea cred că la anul vor reieşi la suprafaţă toate problemele pe care le-am întâmpinat în 2020”, a spus Daniela Simulescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel