Cea mai fericită Lună Nouă din 2022. Previziuni și ritualuri pentru fiecare zodie/ascendent
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Foto Pexels
Foto Pexels
Luna Nouă în Leu se va petrece pe 28 iulie și este una dintre cele mai fericite zile ale anului.

Este un eveniment extrem de special care ne aduce bucurie, fericire și noroc, având în vedere că este în trigon cu Jupiter. Așadar, există multe premise în direcția unei zile cu adevărat reușite. La nivel personal ar trebui să ne decidem să facem ceva pentru noi, să întâmpinăm cu bucurie acest eveniment astrologic, să ne deschidem în direcția vibrației sale. O Lună Nouă e un nou început. Putem folosi acest moment de conștientizare, putem să o luăm de la capăt.

Berbec / Ascendent în Berbec

Ritualul tău trebuie să vină în zona bucuriei, în zona poftei de viață. Să încerci de acum înainte să te gândești să faci ceva pentru tine care să îți aducă bucurie, ceva doar al tău, care te reprezintă. Să îți creezi un obicei în a te surprinde pe tine însuți/însăți zâmbind. Ar fi ideal dacă ai începe acum ceva legat de creativitate, să stabiliești să ai în fiecare săptămână câteva ore alocate pentru: desen, pictură, fotografie, blog. Alege să faci ceva care să te bucure de-acum încolo

Taur / Ascendent în Taur

Ritualul trebuie să țină de ce este în casă sau în familie. Fie că stabilești să cumperi flori săptămânal, fie că aranjezi un colț special unde să te simți pur și simplu fericit, trebuie să ții cont de faptul că acela este sanctuarul tău, dar și locul în care îți încarci bateriile. Un alt mod de a onora energia Lunii Noi din Leu potrivit ție este să încerci să îți faci un obicei din a te întâlni cu familia pentru a vă simți bine cu toții. 

Gemeni / Ascendent în Gemeni

Tu ai nevoie să scrii, să citești, să te bucuri de puterea vindecării prin artă. Poți scrie afirmații, poți ține un jurnal, te poți gândi să scrii acel roman la care ai tot visat de atât de mult timp sau pur și simplu poți nota intenții pe care le ai cu privire la viitorul tău. De-a lungul unei zile, ne trec atât de multe gânduri prin cap, idei de relaxare, idei de afaceri, uneori idei de-a dreptul geniale. Jurnalul se poate dovedi a fi un izvor de creativitate.

Continuarea pentru celelalte zodii, AICI!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel