Data publicării:

Cea mai cerută intervenție estetică la care apelează vedetele. Auday Al-Ahmad, chirurg estetician: Dă un aspect mai tânăr și luminos feței / video

Autor: Valentina Miu | Categorie: Sanatate
WhatsApp
Sursă foto: Freepik
Sursă foto: Freepik
Auday Al-Ahmad, chirurg estetician, a fost invitatul Rominei Băluță, în emisiunea „Pastila de Frumusețe”, unde a dezvăluit care sunt cele mai cerute proceduri estetice la care apelează vedetele.

„Operațiile estetice se împart în două categorii: sunt cele minim invazive, care se realizează fără sală chirurgicală, și cele chirurgicale, care necesită intervenția propriu-zisă în sala de operații, care au un timp de recuperare mai îndelungat”, a precizat medicul Auday Al-Ahmad.

Care sunt cele mai căutate intervenții estetice

Chirurgul estetician a spus că cele mai cerute intervenții estetice sunt botoxul și augumentarea buzelor cu acid hialuronic.

„Cele mai cerute intervenții sunt cele minim invazive, datorită termenului lor, care este nevoit să se repete la un interval de timp. Cele mai cerute sunt botoxul și augumentarea buzelor cu acid hialuronic. Botoxul se folosește pentru estomparea ridurilor de expresie, iar acidul hialuronic se folosește pentru volumizarea buzelor. Efectul la botox se vede după 5-7 zile. Botoxul este o neurotoxină care trimite un impuls nervos către terminațiile nervoase de la nivelul mușchilor care opresc contractarea lor. Prin acest mecanism se șterg ridurile de expresie. Nu există efecte secundare, iar efectul ține aproximativ 4-6 luni. Recomand ca această intervenție să fie făcută de două ori pe an.

După ce se duce efectul, fizionomia nu se schimbă, din contră. După ce se duce efectul botoxului, mușchii noștri sunt mai relaxați o perioadă de timp și nu se vor mai contracta cu aceeași intensitate. De aceea, acele linii sau acele riduri nu vor mai fi la fel de vizibile ca în trecut”, a declarat medicul Auday Al-Ahmad.

Care sunt cele mai cerute proceduri la care apelează vedetele

Chirurgul estetician spune că femeile sunt influențate de procedurile estetice la care apelează vedetele, însă aceste intervenții chirurgicale sunt diferite de la persoană la persoană. Pacientele trebuie să aibă un ideal realist atunci când vin la cabinet și spun că își doresc o intervenție.

„Toate pacientele trebuie să înțeleagă că aceste operații, aceste intervenții chirurgicale sunt diferite de la persoană la persoană, iar decizia finală trebuie să fie a lor, nu trebuie să ne luăm după altcineva sau să vrem să copiem un model anume, pentru că fiecare anatomie, fiecare fiziologie a corpului și a feței este diferită și trebuie să facem ceva care să avantajeze individual pacienta. Nu ne putem lua după un șablon.

Pacienta trebuie să aibă un ideal realist când vine la cabinet și spune că își dorește o intervenție chirurgicală, trebuie să înțeleagă că nu face lucruri extreme. Noi doar îmbunătățim aspectul estetic.

Cea mai cerută procedură estetică de către vedete este botoxul, care șterge ridurile de expresie și liniile dinamice. Recent, au început să folosească foarte mult mezoterapia, care este un cocktail de vitamine și de aminoacizi care se injectează la nivelul feței, care la fel, dă un aspect mai tânăr și mai luminos al feței”, a mai spus chirurgul estetician.

Vezi emisiunea integrală în materialul video de mai jos: 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel