Data publicării:

Cea mai bună universitate de medicină din România, în topul Times Higher Education 2025

Autor: D.C. | Categorie: Stiri
WhatsApp
FOTO: Facebook @ UMF Carol Davila
FOTO: Facebook @ UMF Carol Davila

În România funcționează 22 de universități clasificate în topul Times Higher Education 2025.

Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București are cel mai bun scor dintre acestea, fiind situată pe poziția pe poziția 801-1000, unde se află, cu un scor asemănător, și Academia de Studii Economice din București.

” Universitatea de Medicină și Farmacie  ”Carol Davila” din București își continuă ascensiunea în cele mai prestigioase clasamente internaționale, recenta recunoaștere a valorii și a performanțelor noastre, venite din partea Times Higher Education 2025, răsplătește astăzi munca întregului corp academic al Universității, căruia îi adresez un infinit mulțumesc. Pot spune că această clasificare deosebită ne onorează, dar în același timp ne obligă să creștem și mai mult capabilitățile și resursele interne pentru a duce în Excelsior numele și prestigiul acestei frumoase instituții de învățământ superior medical românesc”  a declarat Rectorul Universității de Medicină și Farmacie"Carol Davila" din  București, Prof. Univ. Dr. Viorel Jinga.

În clasamentul pe domenii, Universitatea de Medicină și Farmacie “Carol Davila” din București este singura universitate din România situată pe poziția 801-1000 în 7 din cele 31 de domenii ale clasamentului (Biological Sciences, Chemical Engineering, Chemistry, Medicine and Dentistry, Other Health, Psychology, Sport Science), fiind alături de Academia de Studii Economice din București pe poziția 801-1000  în domeniul Computer Science.

         

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel