Data publicării:
Cea mai bună reţetă de varză murată. De ce trebuie să pui boabe de porumb
Este perioada din an în care toate gospodinele îşi pregătesc debaralele pentru iarnă. Vă prezentăm o reţetă simplă pentru varza murată. Toate gospodinele trebuie să o ştie.
Ingrediente
varză
Sare
Beţe de mărar
Boabe de porumb, gutuie sau sfeclă roşie.
VEZI ŞI Brânzoaice, reţeta pas cu pas a bunicii. Secretul pe care trebuie să-l ştii
Mod de preparare
Se ia cantitatea dorită de varză, se îndepărtează frunzele rupte şi se scobește la cotor pentru a se pune 2-3 linguri de sare. Se aşează primul rând de varză în butoi, după care se presară o mână de sare. Repetăm procedeul până când se termină varza. La final, adăugăm câteva beţe de mărar.
Dacă doriţi ca varza voastră să fie galbenă, adăugaţi boabe de porumb sau gutuie. De asemenea, puteţi adăuga sfeclă roşie pentru ca varza voastră murată să aibă culoarea roşie. Puneţi apă peste varza din butoi şi vânturaţi după o săptămână. Astfel, zeama va fi limpede.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News