Data publicării:

Cea mai arzătoare dorință a Marinei Almășan este legată de vârsta de pensionare

Autor: Ioana Dinu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Marina Almășan
Marina Almășan
Marina Almășan a vorbit pentru Spectacola despre Crăciun. După un an „cu bune și cu rele”, vedeta face bilanțul binecuvântărilor și își amintește cu nostalgie de sărbătorile din copilărie.   

Întrebată cum a fost anul 2023 pentru ea, Marina Almășan a zis: „Am avut și bune, și rele. Am publicat și lansat două cărți, am pus pe picioare un nou format “RIVALII”, am organizat, alături de echipa mea și de cea a Teatrului “Constantin Tănase”, un super-show muzical, care va fi difuzat de TVR în seara de Revelion, am călătorit mult, dar am avut si niște provocări mai puțin plăcute: niște războaie de dus, apoi niște trădări din partea unor oameni  apropiați. Dar le-am depășit, deci pot spune că le-am încadrat și pe ele la victorii. Până la urmă și “a scăpa” de niște prieteni falși, tot o victorie reprezintă, până la urmă!”

Cea mai arzătoare dorință a sa, în acest Crăciun:

„Să crească vârsta de pensionare la 100 de ani!”

Vedeți continuarea pe Spectacola.ro - https://www.spectacola.ro/marina-almasan-am-avut-niste-razboaie-de-dus-apoi-niste-tradari-din-partea-unor-oameni-apropiati-cu-ce-dorinta-incheie-anul-2023_35197.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel