Ce zgomot ești în funcție de zodie. Vezi cât de mult îi deranjezi pe ceilalți
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Andrea Piacquadio)
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Andrea Piacquadio)
Poate că nu te-ai gândit niciodată la asta, dar dacă ai fi un sunet, cum ai fi perceput de ceilalți? Ce sunet sau ce zgomot ar face zodia ta? 

Acest articol se dorește a fi unul distractiv, care să ne mai destindă. În niciun caz nu dorim să judecăm zodiile, ci mai degrabă să ne bucurăm de trăsăturile lor unice. Nu uitați că nu sunteți doar Zodia (poziția Soarelui), ci că dincolo de asta, astrologia vă deschide poarta către o cunoaștere fascinantă a diversității propriei persoane, având planete și în alte semne”. Disclaimerul este o formă de afirmare a faptului că nu dorim să fim critici cu cei din jurul nostru, și în același timp, vă invităm și pe dvs. să faceți la fel. Totodată, atunci când vorbim despre zodii, ne referim de cele mai multe ori la energia acestora, nu la persoane în sine. 

Ce sunet sau ce zgomot ești în funcție de Zodia ta

Berbec/ Ascendent în Berbec: o ciocnire metalică

Se aude o izbitură undeva? Există ceva puternic care te face să îți acoperi urechile, sau cineva s-a grăbit prea tare să se arunce cu capul înainte? Metal și metal în goana după aur. E posibil să fie vorba despre Berbeci, mereu grăbiți, mereu imprevizibili, nu ai cum să nu-i auzi.

Taur/ Ascendent în Taur: ca și cum cineva mușcă dintr-o pară zemoasă

Taurul nu poate să nu se gândească la mâncare, stă în esența lui. Printre cei mai pofticioși nativi ai zodiacului, dacă stai cu Taurii la masă, o să ai tendința să guști și tu din ce mănâncă ei până la urmă, iar para aceea poți să fii sigur că nu e orice pară.

Gemeni/ Ascendent în Gemeni: zumzetul sporovăielii unui grup de persoane, undeva în depărtare

Gemenii pot fi asociați cu discuțiile, cu schimbul de idei, cu felul în care împarți din informațiile aflate, cu micile glume. Dacă Gemenii ar fi un sunet, atunci ei ar fi sunetul produs de discuțiile dintre oameni, de conversații plăcute până în miez de noapte.

Rac/ Ascendent în Rac: susurul râului care curge ușor prin văi

Racii cu calmul și liniștea lor nu pot face altceva decât să îți aducă mai mult confort, mai multă liniște sufletească. Dacă Racii ar fi un sunet, atunci ar fi sunet de pus ringtone la telefon pentru serile în care ai nevoie să meditezi și să te liniștești, legănându-te ușor odată cu râul precum în brațele unei mame. 

Leu/ Ascendent în Leu: un public zgomotos care aplaudă

Dacă Leii ar fi un sunet, atunci ar fi sunetul unei forfote extaziate de ce tocmai s-a întâmplat pe scenă, aplauzele furtunoase ar fi precum un balsam al recompenselor perfecte pe inima de Leu, plină de orgolii și mereu în căutare de atenție. 

Fecioară/ Ascendent în Fecioară: un păcănit din degete în exact același ritm cu melodia care se aude acum

Fecioarele tacticoase și mereu precise sunt cele care ar ști care este ritmul perfect al melodiei, când și cum anume trebuie să fie totul făcut. Precizie, ordine, disciplină, ritm și organizare. 

Balanță/ Ascendent în Balanță: voci calme în miezul unei dezbateri

Fiecare își spune părerea, toată lumea are dreptul să afirme ce dorește, toți au dreptate în felul lor. Echilibru, relații, discuții deschise, dorință de armonie. Dacă Balanțele ar fi un sunet, ele ar fi adevăratul sunet al dezbaterilor corecte. 

Citește mai departe pe astrosens.ro>>

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel