Ce venituri au Ducii de Sussex. Familia regală le-a tăiat toate fondurile
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Instagram Sussex Royal
Instagram Sussex Royal
Ducii de Sussex au renunțat la rolurle de membri activi ai Familiei Regale și, odată cu asta, la beneficiile financiare care veneau odată cu titlurile.

În timpul interviului oferit realizatoarei TV Oprah Winfrey, Prințul Harry și soția sa, Meghan, au recunoscut faptul că familia regală le-a tăiat toate fondurile, informează BBC. Aceștia, după ce s-au retras din rolul de membri activi ai Familiei Regale, au anunțat că vor fi independenți financiar. Deși ar fi putut fi finanțați de tatăl prințului, prințul Charles, cei doi nu au mai primit niciun ban.

Aceștia s-au mutat inițial în Canada, unde au avut parte o perioadă de securitate. Când acest beneficiu le-a fost retras, Meghan și Harry s-au mutat în California, unde au locuit într-o casă a mogulului media Tyler Perry. Tot acesta le-a oferit și securitatea necesară.

Momentan, cei doi au semnat contracte cu Netflix și Spotify, pe care Harry le-a numit justificate și necesare. Prințul Harry a menționat că fără banii mamei sale nu s-ar fi descurcat. Regretata prințesă Diana le-a lăsat fiilor săi o avere de 13 milioane de lire. Prințul mai are o posibilă moștenire de câteva milioane de lire lăsată de Regina Mamă, mama actualei Regine Elisabeta II. Cât privește finanțele ducesei, Meghan a încasat în timpul serialului Suits suma de 50.000 de dolari pentru fiecare episod în care apărea.Tot aceasta deținea un blog de lifestyle și a creat o linie de haine pentru un brand canadian.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel