Ce va face Becali miercuri, când îi va fi judecat recursul
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Becali supărat
Becali supărat

Avocatul Pavel Abraham l-a vizitat, marți, la închisoare, pe Gigi Becali. Patronul Stelei a hotărât ca miercuri, în ziua în care va fi judecat recursul la cererea de suspendare a executării pedepsei, să-și susțină cauza și să vorbească în fața magistraților.

După întrevederea cu Gigi Becali, Pavel Abraham, citat de rtv.net, a declarat: "Cred că suntem foarte bine pregătiţi, iar asta o vom vedea în faţa instanţei. Singura nemulţumire a domnului Becali este aceea că nu şi-a văzut familia de trei luni. De fapt, aceasta este ideea care l-a dominat în permanenţă în timpul discuţiilor. Miercuri, în faţa instanţei, va lua şi el cuvântul şi sper că va fi unul foarte profund şi plin de argumente serioase. Faptul că nu a reuşit până acum să-şi vadă familia este elementul care îl deranjează cel mai mult".

Întrebat care este starea generală a clientului său, avocatul a spus: "Starea lui este una bună, de echilibru. Singurul element care nu-l satisface este cel legat de relaţia cu familia".

În același timp, avocaţii lui Gigi Becali pregătesc și plângerea către Curtea Europeană a Drepturilor Omului, pe care o vor depune în câteva zile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel