Data actualizării:
Data publicării:

Ce spunea Orianda Donca, soția lui Călin Donca: Am muncit foarte mult, într-o perioadă în care majoritatea se distrează

Autor: Ioan-Radu Gava | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto: TikTok Călin Donca
Foto: TikTok Călin Donca
Orianda Donca, soția lui Călin Donca, a povestit cum ar fi reușit cei doi să ajungă la nivelul de confort din prezent.

Orianda Donca, soția lui Călin Donca, a rămas în libertate, deși este cercetată în același dosar cu soțul său, Călin, pentru a crește cei cinci copii ai cuplului, conform AS.

Cei doi au o relație de 14 ani, iar Orianda a oferit în trecut un interviu în care a povestit cât de mult s-a chinuit alături de soțul său pentru a ajunge la nivelul de confort pe care îl au în prezent.

VEZI ȘI       -      Cum se lăuda Călin Donca pe TikTok: Am mâncat macaroane cu brânză de mi-au ieșit pe nas / „Noua opulență“ în viziunea miliardarului / video

„Am locuit într-un apartament în chirie, nu aveam mobilă deloc, dormeam pe niște saltele pe jos. Aveam o viață în care eram foarte ordonați pe partea de educație. În fiecare dimineață ne trezeam și citeam împreună, făceam sport, mergeam la vânzări, munceam non-stop, de luni până duminică. Am muncit foarte mult, într-o perioadă în care majoritatea se distrează, ca să putem să avem ceea ce avem în momentul de față”, spunea Orianda Donca într-un interviu.

În plus, Orianda, deși a dat naștere la 5 copii, arată impecabil. Ea a spus și care este secretul din spatele siluetei sale de invidiat.

„Feminitatea trebuie hrănită chiar dacă ești mamă. Îngrijește-ți corpul fizic prin sport, alimentație cât mai aproape de natură și o gândire care să te îndrepte către conectarea ta cu Divinitate. Fii bună cu tine, înainte să o faci cu alții. Dacă mama este bine, toată casa este bine”, spunea Orianda.

Reamintim că omul de afaceri Călin Donca a fost reținut de Direcția Națională Anticorupție Brașov și arestat pentru o perioadă de 30 de zile. Acesta este acuzat de constituirea de grup infracțional organizat și evaziune fiscală.

CITEȘTE ȘI        -        Dorian Popa, unul dintre cei păcăliți de Călin Donca. "Sunt șocat, consternat. Este posibil să fi fost părtaş la o escrocherie"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel