Ce spune Tudor Barbu despre plecarea din PPDD și eventualul debut la Antenă
Data publicării:
Autor: Ion Voicu, ionvoicu
WhatsApp
tudor-barbu-ppdd dece
tudor-barbu-ppdd dece

Tudor Barbu a declarat pentru DeCe News că nu va reveni asupra demisiei din PPDD. Senatorul speră ca ”divorțul” să rămână unul amiabil și spune că nu va face declarații privind partidul din care a plecat dacă nu va fi silit să se apere.

Barbu a precizat că între plecarea sa din partidul lui Dan Diaconescu și retragerea parlamentarilor PPDD din Comisia  de revizuire a Constituției nu este nicio legătură.

-Mai există posibilitatea de a te răzgândi în legătură cu demisia din PPDD? Nu e  o supărare trecătoare?

-La 54 de ani nu mai fac lucruri trecătoare. A fost o decizie pe care am luat-o greu, după multe analize, astăzi doar am anunțat-o, în plen. Cum s-ar spune, astăzi s-a pronunțat divorțul, un divorț amiabil. Sper să rămână amiabil și pe viitor.

-A contat că OTV nu mai funcționează? Te gândești să revii, în presă, la Intact?

-Când iei o astfel de decizie trebuie să ții cont de un ansamblu de factori. Evident că sprijinul media este foarte important. Dar la fel este și echipa politică. Am decis să mă alătur Partidului Conservator fiindcă PC are, atât la Cameră, cât și la Senat, o echipă care reprezintă un argument solid.

-De ce te-a dezamăgit PPDD

-Ar trebui să analizăm o zi și o noapte tot ce s-a petrecut, dar n-o să discut niciodată ce a fost în partid. E un capitol încheiat, e o dovadă de eleganță și respect să nu vorbești ce s-a întâmplat în casă. Doar dacă voi fi pus în situația să mă apăr...cred, însă, că nu va fi cazul.

-Are legătură cu decizia PPDD de a boicota Comisia de revizuire a Constituției?

-Nu are legătură.

-Ești jurnalist, ai reveni pe sticlă, după încheierea mandatului?

-Ca senator, nu se poate. Este incompatibilă această calitate cu cea de realizator. Ce va fi peste patru ani, nu știu. Să dea Dumnezeu să fim sănătoși până atunci.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel