Ce spune Radu Mazăre despre Codul Rutier
Data publicării:
Autor: Covrig Roxana
WhatsApp
RADU MAZARE - CONFERINTA
RADU MAZARE - CONFERINTA

Radu Mazăre a comentat, miercuri, modificările Codului Rutier. Primarul Constanței a declarat că este împotriva regulilor și a sancțiunilor și dacă va trece Serviciul Poliției Rutiere la administrația locală, va îmblânzi legea.

”Eu sunt împotriva înăspririi oricăror reguli. Cred că România, dacă reuşeşte să facă ceva, trebuie să fie puţin altfel decât restul Europei care merge în genunchi. Nu vreau reguli şi sancţiuni ca în Europa. (...) Sunt împotrivă (...). Pentru că toţi în Europa sunt disperaţi, de la reguli financiare până la reguli rutiere”, a afirmat Radu Mazăre, potrivit Agerpres.

Dacă e lege... o îmblânzesc

El a adăugat că ”Orice străin, când ajunge în România, spune că la noi încă se poate trăi. Ar fi trebuit să profităm de lucrul ăsta, că încă se poate trăi”. Cu privire la trecerea Serviciului Poliţiei Rutiere în subordinea administraţiei locale, Radu Mazăre a subliniat că ”Dacă e lege, e lege.(...) Dar, tot ce aş putea să fac prin Consiliul Local ca să îmblânzesc, am să fac. (...) În măsura în care consiliul poate să facă, fac orice pentru a nu fi atât de multă stricteţe ca în Europa de Vest şi, în special, de Nord, unde nu poţi să faci nimic”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel