Ce spune Ponta despre declarațiile lui Ghișe
Data publicării:
Autor: ana
WhatsApp

Premierul Victor Ponta, aflat în Germania, nu crede că ar trebuie să se certe "degeaba" cu liderul PNL, Crin Antonescu, pentru faptul că senatorul Ioan Ghișe i-a cerut demisia, deoarece consideră ca acesta nu a avut un mandat din partea conducerii liberale privind această solicitare. 

"Nu cred că Ghișe a avut mandat din partea conducerii PNL, m-aș certa degeaba cu Crin Antonescu", a declarat premierul Victor Ponta.

După ce senatorul PNL Ioan Ghişe a afirmat într-un interviu, publicat, marți, de site-ul ziare.com, că premierul Victor Ponta ar trebui să-şi dea demisia din funcţie pentru că a înșelat electoratul USL, ca urmare a încheierii acordului de coabitare cu preşedintele Traian Băsescu, mai multe voci din PNL au susținut că punctul de vedere al partidului este altul.

Purtătorul de cuvânt al PNL, Mihai Voicu, a declarat, marţi pentru Mediafax, că Partidul Naţional Liberal se delimitează de afirmaţiile senatorului Ioan Ghișe, care a cerut demisia premierului Victor Ponta , precizând că liberalii susţin "fără nicio rezervă" proiectul politic al USL.

În schimb, vicepreşedintele PNL Florin Ţurcanu propune adoptarea unor măsuri împotriva senatorului liberal Ioan Ghişe, pentru afirmațiile sale, care fac deservicii Uniunii Social Liberale (USL).

"Trebuie făcută o analiză în interiorul PNL şi luate măsuri împotriva senatorului Ghişe, care nu reprezintă punctul de vedere al partidului. Cred că trebuie analizate cu maximă responsabilitate declaraţiile colegului nostru", a afirmat vicepreşedintele PNL, potrivit pesurse.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel