Ce spune Patriarhia despre cele şapte milioane de euro ale lui Onţanu
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
patriarhie
patriarhie

După dezvăluirile publicate de DeCe News, Patriarhia reacţionează în legătură cu cele şapte milioane de euro primite de la Onţanu. Reprezentanţii Bisericii susţin că ei acţionează etic şi pastoral, nu politic, chiar dacă fondurile au venit pe filieră politică. Patriarhia susţine că cele şapte miloane de euro ale lui Onţanu au fost date către bisericile din Sectorul 2, nu pentru Patriarhie, dar nu se explică în ce mod au fost distribuite fondurile.

În comunicatul remis DeCe News, Patriarhia ne acuză că am trunchiat comunicatele pe care ei le-au remis, în scopul manipulării publicului. În toate articolele pe acest subiect am folosit comunicatele Patriarhie aşa cum ne-au parvenit şi le-am interpretat în funcţie de informaţiile publice pe care le-am avut la dispoziţie.

Iată comunicatul de la care a plecat analiza DeCe News pentru articolul "Cele 7 milioane de euro ale lui Onţanu scot Patriarhia din piaţa Universităţii"

”SĂ FIM SOLIDARI CU CEI CE SUFERĂ!

Întrucât situaţia actuală de profundă nemulţumire în care se află poporul român este deosebit de grea, ca urmare a crizei morale şi economice din societate, în cadrul viitoarelor şedinţe ale Adunării Naţionale Bisericeşti şi Sfântului Sinod ale Bisericii Ortodoxe Române din 15-16 februarie 2012 va fi dezbătută cu prioritate problema cum poate contribui Biserica, prin cuvânt şi faptă, la schimbarea stării actuale de criză a societăţii româneşti."

Acesta este pasajul din comunicat folosit în articol şi precizăm că nu a fost trunchiat cu nimic faţă de varianta remisă de Patriarhie către presă.

Citeşte aici întreg comunicatul remis de Patriarhie către DeCe News

Citeşte şi:

BOR a trecut de partea poporului! Patriarhia vrea schimbarea

Puterea ”mituieşte” Patriarhia, înainte ca Sf. Sinod să discute despre Piaţa Universităţii

De la panseluțe la cruciulițe. Onţanu dă 7 milioane de euro Patriarhiei, din banii cetățenilor

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel