Ce spune Nicoleta Luciu despre imaginile cu soțul ei
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
nicoleta-luciu
nicoleta-luciu

La aproape 24 de ore de la apariția imaginilor în care Zsolt Csergo s-ar afla în companie presupusei amante, Nicoleta Luciu a făcut primele declarații în fața casei sale.

Nicoleta Luciu a vorbit preţ de câteva minute cu jurnaliştii prezenţi în faţa casei sale.

"Sunt obosită şi epuizată. Orice femeie care îşi iubeşte soţul trebuie să fie şocată într-o astfel de situaţie. Noi suntem în continuare un cuplu frumos şi fericit pentru copiii noştri. Nu vreau ca ei să simtă ce se petrece, să vadă tensiuni între noi", a spus Nicoleta Luciu.

Întrebată dacă va divorța, Nicoleta  a spus: ”Noi suntem un cuplu foarte frumos, foarte reușit și foarte fericit pentru copii noștri și vrem ca așa să rămână. Pentru că în momentul în care ei cresc să nu vadă tot felul de declarații ciudate. Ce vom face noi în particular, dacă vom fi într-o relație dacă nu vom fi, veți afla atunci”, a spus Nicoleta Luciu

VEZI AICI IMAGINILE CU NICOLETA LUCIU

paparazzii revistei Ciao! l-au filmat pe soțul Nicoletei Luciu, Zsolt Csergo, alături de o femeie care ar fi amanta acestuia.

Paparazzii revistei Ciao! l-au fotografiat pe Zsolt Csergo în compania amantei sale, pe un iaht ancorat într-un port, din Croaţia. La scurt timp după ce Nicoleta şi copiii s-au întors în România din vacanţă, Zsolt a fost filmat de paparazzi în compania unei femei, de origine maghiară, pe nume Kinga Sebestyen. Cei doi au dansat pe puntea ambarcaţiunii, au băut şi au împărţit sărutări şi mângâieri, dar la un moment dat totul s-a transformat într-un scandal monstru. Deodată, soţul Nicoletei a devenit violent cu Kinga şi a aruncat cu o sticlă în ea, apoi a lovit-o în faţă, toate acestea în timp ce urla la ea, scrie cancan.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel