Ce spune iubitul Ioanei Băsescu despre acuzațiile de fals
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Ioana Băsescu iubit
Ioana Băsescu iubit

Iubitul Ioanei Basescu, avocatul Radu Pricop, a răspuns acuzațiilor potrivit cărora retrocedarea terenului pentru care urmează să primească despăgubiri de 10 milioane de euro ar fi fost făcută în baza unui document fals.

Vezi și: Gâdea: Retrocedarea de zece milioane, în baza unui fals – FOTO

„S-a făcut o eroare, deci nu este vorba de niciun fals. În locul numelui de Eleonora ar fi trebuit menționat un cu totul alt nume, cel al unui alt membru al Brătienilor, care era decedat la acel moment. Oricum, această eroare apare doar în anumite documente și nu în actele de fond, care au stat la baza deciziilor finale. Conform legislației, chiar dacă Eleonora Brătianu face parte din moștenitorii Brătianu, aceasta nu a depus nicio cerere pentru recuperarea și recunoașterea drepturilor de proprietate.

Drept urmare, calitatea acesteia nu a contat în procesul de revendicare despre care facem vorbire. Iar acest fapt nu este treaba noastră. Chiar credeți că atâtea instituții ale statului, implicate în acest dosar, nu ar fi observat dacă ar fi fost vorba de vreo neregulă? Nici eu și nici domnul Valentin Vișoiu, care am cumpărat aceste drepturi, nu avem nicio vină legată de producerea acestei erori”, a declarat Radu Pricop, citat de luju.ro.

Vezi și: Cum primește iubitul Ioanei Băsescu milioane de euro de la stat

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel