Ce spune Antonescu despre viitorul alianței cu PC
Data publicării:
Autor: Covrig Roxana
WhatsApp
07_antonescu_REUTERS_58117f2f9b
07_antonescu_REUTERS_58117f2f9b

Președintele PNL Crin Antonescu a vorbit ironic despre anunțul PC care sublinia că fiecare partid va vorbi în nume propriu. Crin Antonescu a explicat cum vede viitorul alianței cu PC. 

„Există lucruri pe care le vezi și lucruri pe care nu le vezi. Nu-l văd”, a spus Antonescu despre anunțul PC. „Omenirea a putut depăși de pildă criza legată de Coreea de Nord, care a fost o amenințare foarte serioasă. Lucrurile au putut fi depășite și o să putem și noi depăși această criză cu PC”, susține liderul PNL, potrivit AM Press.

Raza amenințării conservatoare

Întrebat dacă răcirea relațiilor dintre PC și PNL pune în pericol USL, Antonescu a spus „N-am nici un element să mă tem mai mult decât e raza amenințării conservatoare… Adică nu s-a pus problema. Chiar și dl Ciucă (vicepreședintele PC care a făcut anunțul, n.r) în persoană a spus că nu e pus în pericol întregul eșafodaj al Uniunii. Deci nu, nu mă tem”.

„Ce poftești mă musiu?"

„Dacă prietenii din PC doresc ceva, ne vor spune singuri. N-are nici un rost să mă îndrept eu acum spre ei și să-i întreb, vorba bunului Caragiale, „ce poftești mă musiu?”. Vin dânșii și ne spun”, a mai declarat președintele PNL.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel