Ce spune adversara Simonei Halep înaintea războiului din sferturile de la Guangzhou
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Denisa Allertova, locul 74 WTA, este următoarea adversară a Simonei Halep la turneul de la Guangzhou, dotat cu premii totale în valoare de 226.000 de dolari. Cele două se vor întâlni în sferturile de finală ale competiţiei, după ce reprezentanta Cehiei a trecut de Bojana Jovanovski, scor 6-3, 7-6.

Denisa Allertova a avut numai cuvinte de laudă la adresa principalei favorite de la Guangzhou, înainte de prima întâlnire directă dintre cele două în circuitul profesionist.

"Sunt fericită că am şansa să joc împotriva ei. Este o jucătoare uimitoare. Este numărul doi mondial şi va trebui să lupt pentru fiecare punct, aşa cum am făcut şi în acest meci", a declarat sportiva de 22 de ani, citată de digisport.ro.

Denisa Allertova nu are în palmares niciun titlu WTA, dar se poate lăuda cu nouă turnee ITF câștigate. Ea a câştigat 386.000 de dolari din tenis şi a obţinut cele mai bune rezultate în cadrul turneelor de Grand Slam în acest an: a ajuns în turul secund la fiecare dintre cele patru competiţii.

Citește și: Ce a declarat Simona Halep după corecția aplicată adversarei la Guangzhou

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel