Protestatar mort. Reprezentanții Spitalului din Alexandria, precizări
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Dana Lascu
WhatsApp
La insistențele presei, reprezentanții Spitalului din Alexandria unde a murit bărbatul care a participat vineri, 10 august 2018, la protestul din Piața Victoriei, fac prezicări privind circumstanțele decesului acestuia. 

Referitor la decesul bărbatului din Turnu Măgurele, reprezentanții Spitalului din Alexandria fac următoarele precizări: 

La Spitalul Județean de Urgență Alexandria s-a prezentat miercuri, 15 august, prin transfer, un pacient în vârstă de 68 de ani cu hemoragie digestivă superioară exprimată prin melenă și sindrom anemic sever.

Investigațiile au confirmat diagnosticul de ulcere multiple sângerânde și a fost internat la terapie intensivă unde a beneficiat de tratament specific pacientului critic.

Cu toate acestea, starea generală a pacientului s-a agravat. În data de 19 august 2018, la orele 23.45 bărbatul a decedat în urma unui stop cardio-respirator.

Facem mențiunea că pacientul era în evidență pentru mai multe afecțiuni cardiace și digestive. Cauzele exacte ale decesului vor fi stabilite în urma necropsiei”, anunță biroul de presă al Spitalului Județean de Urgență Alexandria. 

Bărbatul participase la protestul din 10 august

Reamintim că Ilie Gâzea era din Turnu Măgurele, avea 68 de ani și un istoric de afecțiuni cardiace. A participat la protestul din 10 august 2018, din Piața Victoriei de la București.

După protest, când s-a întors acasă, bărbatul s-a simțit rău zile în șir. Miercuri, 15 august, bărbatul s-a prezentat la Spitalul din Turnu Măgurele, dar de acolo a fost transferat rapid la Spitalul Județean din Alexandria.

Nici aici nu și-a revenit, se simțea din ce în ce mai rău, iar duminică noaptea (19 spre 20 august 2018) a decedat. Surse din spital, confirmate de membri ai familiei, spun că bărbatul avea o serie de probleme medicale cardiovasculare.

Inspectoratul Judetean de Politie Teleorman a deschis, astăzi, un dosar penal pentru moarte suspectă în acest caz, pentru a elucida circumstanțele decesului, a confirmat biroul de presă al instituției.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel