Ce spun bucureștenii despre Cătălin Cîrstoiu. L-ar vota sau nu la Primăria București? / Reportaj DC News - video
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Jurnalista Dana Mihai le-a cerut părerea bucureștenilor despre Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD - PNL la Primăria Capitalei.

Jurnalista DC News Dana Mihai a ieșit din nou pe străzile Capitalei. De această dată, ea le-a cerut bucureștenilor părerea despre Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD - PNL la Primăria Generală a Municipiului București.

„Nu l-aș vota, pentru că nu prezintă încredere, din punctul meu de vedere. Toate dezvăluirile din presă din ultimele zile legate de cariera dumnealui nu dau deloc bine, iar eu personal nu am încredere în acest tip de personaj“, a spus o femeie.

„Nu îl votez, pentru că informațiile care au venit în ultima perioadă despre acest domn doctor mi se par total în dezacord cu principiile și valorile mele. Nu mi se pare normal ca un medic ce profesează într-un spital public să profeseze și la clinica privată a familiei. De asemenea, nu mi se pare normal - conform informațiilor din presă - să chemi pe cineva la tine să îl consulți, iar factura să fie emisă pe un alt cabinet. Mi se par niște chestii total în dezacord cu valorile mele și consider că un om care candidează, la orice funcție publică, să fie integru. Ăsta e principalul motiv pentru care nu-l votez“, a spus o altă femeie.

Un cuplu de bucureșteni a precizat că nici nu-l cunoaște pe medicul Cătălin Cîrstoiu și nici nu-l votează.

„Noi votăm cu domnul Piedone. E alesul nostru. Credem că va face treabă foarte bună dacă iese primar. Așteptăm ziua votului și avem încredere că va birui“, au spus cei doi.

„Am auzit de dânsul acum, de când am înțeles că va candida la Primăria București. Nu cred că l-aș vota. Una e să fii manager de spital - am înțeles că e un medic extraordinar de bun, bravo dânsului - și alta e să te pricepi la țevi, la construcții, la parcuri, la tăiat iarba șamd. Cred că nu sunt compatibili. Fiecare cred că ar trebui să fie pe bucățica lui și să-și vadă de treaba lui. Cred că s-a băgat într-o problemă cam mare pentru dânsul. O fi bun manager la spital, dar un oraș cu 2 milioane de locuitori e altceva. Problemele sunt foarte diferite“, a spus un alt locuitor al Capitalei.

„Am auzit de Cătălin Cîrstoiu de la televiziune. Trebuie să mai mă gândesc dacă l-aș vota. Există și posibilitatea să nu votez“, a mai zis o bucureșteancă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel