Ce și-a scos Cristiano Ronaldo din şort şi apoi a mâncat, pe teren la CM 2022 din Qatar - Imagini virale
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Ce și-a scos Cristiano Ronaldo din şort şi apoi a mâncat, pe teren la CM 2022 din Qatar - Imagini virale
Ce și-a scos Cristiano Ronaldo din şort şi apoi a mâncat, pe teren la CM 2022 din Qatar - Imagini virale
Atacantul Cristiano Ronaldo, autorul unui gol pentru echipa Portugaliei în meciul cu Ghana (3-2), la turneul final din Qatar, a devenit joi primul jucător care marchează la cinci Cupe Mondiale de fotbal diferite.

După meci, pe internet au apărut imagini cu Cristiano Ronaldo care au ajuns rapid virale.

Ronaldo a fost surprins, pe teren, în timp ce și-a băgat mâna în șort. După câteva secunde, starul lusitan a scos mâna din pantaloni și a băgat ceva în gură. 

Din imagini nu se poate spune exact ce a mâncat Cristiano, însă, cel mai probabil, este vorba despre o bucată de baton proteic. 

Acest moment a fost un prilej bun pentru fanii din întreaga lume de a face glume pe rețelele de socializare: "Ce am văzut în această imagine?" sau "Omul ţine snacks-uri în pantaloni" sunt doar câteva dintre comentariile internauților.

Video

Portughezul Cristiano Ronaldo a devenit joi cel mai vârstnic marcator la Cupa Mondială de fotbal, după camerunezul Roger Milla, informează EFE.

Starul lusitan, care are 37 de ani, a marcat din penalty primul gol al partidei pe care Portugalia a câştigat-o cu 3-2 în faţa Ghanei.

Ronaldo a înscris chiar în ziua în care FIFA l-a omagiat pe Milla, înainta meciului dintre Camerun şi Elveţia (0-1), pentru golul marcat în 1994 împotriva Rusiei, când camerunezul avea 42 de ani.
Roger Milla a primit joi o plachetă din mâinile preşedintelui FIFA, Gianni Infantino, în prezenţa preşedintelui Federaţiei cameruneze, Samuel Eto'o.

La Cupa Mondială din 1990, Camerunul a învins România cu scorul de 2-1, ambele goluri ale africanilor fiind marcate de Roger Milla, care avea atunci 38 de ani.

Cristiano Ronaldo, mândru că a devenit primul jucător care marchează la cinci Cupe Mondiale

Portughezul Cristiano Ronaldo s-a declarat mândru că a devenit primul jucător care a marcat cel puţin un gol la cinci ediţii diferite ale Cupei Mondiale de fotbal, joi, în cadrul conferinţei de presă care a durat doar două minute şi în care a "driblat" cu atenţie subiectul Manchester United.

"A fi primul jucător care a marcat la cinci Cupe Mondiale este ceva care mă face foarte mândru", a spus starul lusitan, autorul unui gol din penalty împotriva Ghanei (3-2), în primul meci al Portugaliei de la Cupa Mondială 2022.

"Este un moment frumos, a cincea mea Cupă Mondială. Am câştigat, am început cu dreptul. Este o victorie foarte importantă, ştiam că este crucială câştigarea primului joc", a mai spus Ronaldo.

Însă căpitanul Portugaliei a răspuns la o singură întrebare a presei, menită să-i facă cunoscută starea sufletească după acest gol istoric, marcat la doar două zile după anunţul divorţului său de Manchester United.

"Cel mai important lucru a fost că echipa a câştigat. Capitolul este închis. Am început bine, am câştigat, am putut să-mi ajut echipa. Orice altceva nu contează", a mai spus Ronaldo în faţa jurnaliştilor, înainte de a pleca rapid de la conferinţa de presă.

"Cred că oamenii vor continua să vorbească despre performanţa lui. Este un fenomen, o legendă printre altele în fotbal", a declarat la rândul său selecţionerul Fernando Santos, comentând performanţa lui Ronaldo. "Peste 50 de ani, încă vom vorbi despre el", a adăugat tehnicianul portughez.

"Ronaldo este special, pentru că e unul dintre cei mai buni jucători ai tuturor timpurilor, joacă la a cincea sa Cupă Mondială şi încă poate ajuta foarte mult. A demonstrat-o din nou astăzi şi suntem foarte fericiţi să putem conta pe el", a subliniat internaţionalul portughez Bernardo Silva în zona mixtă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel