Ce se va întâmpla dacă vei fi prins CITIND la metrou
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Bucureştenii care călătoresc cu metroul şi care vor fi surprinşi, în perioada 18-22 iulie, citind o carte vor fi răsplătiţi cu un volum, în cadrul primei ediţii a campaniei 'Cartea la metrou', desfăşurată de Editura Litera împreună cu Metrorex.

Voluntarii Litera vor fi prezenţi la metrou în săptămâna menţionată, de luni până vineri, în intervalul 9,00-11,00, pe Magistrala 2: Pipera - Berceni - Pipera, a informat editura, prin intermediul unui comunicat.

Printre volumele oferite se numără o selecţie a celor mai bune titluri din colecţiile Litera: Clasici moderni, Clasici contemporani, Agatha Christie, Nobel, Buzz Books, Biblioteca pentru toţi.

Editura Litera arată că locul preferat al românilor pentru cititul cărţilor este acasă (43%), urmat la distanţă semnificativă de cititul în aer liber (17%) sau în faţa calculatorului (10%).

Baia şi mijloacele de transport în comun sunt următoarele locuri de citit, în detrimentul bibliotecilor, cafenelelor sau librăriilor, conform unui sondaj realizat pe www.iVox.ro. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel