Ce se va întâmpla cu unele abonamente Netflix în acest an
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels
Netflix a anunțat că va renunța la anumite tipuri de abonamente, iar variantele rămase ar putea suferi o ajustare în preț.

Din a doua jumătate a acestui an, platforma de streaming Netflix vine cu noi modificări la abonamentele sale, care vor fi implementate progresiv și vor afecta toți abonații. Netflix va oferi acum trei opțiuni de abonament, fiecare având prețuri și servicii diferite. Cu toate acestea, utilizatorii trebuie să fie conștienți că aceste schimbări pot implica și creșteri de prețuri, scrie IGN.

Ce se schimbă

Netflix va impune utilizatorilor tarife ceva mai mari la unele abonamente. De exemplu, varianta basic a abonamentului, care oferă acces fără reclame, va fi eliminată cel puțin în țările unde este disponibilă versiunea cu reclame. Din iulie 2023, noii abonați nu au mai putut opta pentru abonamentul de bază, acesta fiind înlocuit de varianta cu reclame. Prin urmare, abonații existenți nu vor putea să continue să-l utilizeze.

Din a doua jumătate a acestui an, clienții din Canada și Marea Britanie vor pierde accesul la varianta Basic a abonamentelor pe platforma Netflix. În schimb, aceștia vor fi încurajați să opteze pentru abonamentele fără reclame, care sunt mai costisitoare decât variantele obișnuite. Potrivit reprezentanților Netflix, compania își propune să ofere servicii de calitate superioară, adaptate nevoilor abonaților.

Această schimbare va implica eliminarea treptată a abonamentelor cu reclame, îndemnând clienții să se orienteze către opțiunile fără reclame, chiar dacă acestea sunt mai scumpe. Cu toate acestea, până în prezent, nu s-a specificat câți utilizatori vor fi afectați de această modificare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel