România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Conținutul articolului îl regăsiți mai jos.
 Vezi si: Ultimele stiri
Autor: Mihai Ciobanu | Publicat pe: 11 iul, 15:31
Ce se întâmplă la ferma din Bavaria, unde erau infectați și români. Informaţii de ultimă oră
Un număr de 85 de persoane, de la ferma din Bavaria, unde erau mai mulți angajați infectați cu noul coronavirus, între care și români, au ieșit din carantină, informează, sâmbătă, Ministerul Afacerilor Externe (MAE) din România.

„În continuarea informațiilor transmise în data de 17 iunie, cu privire la diagnosticarea cu COVID-19 a unor cetățeni români, lucrători sezonieri în cadrul unei ferme din Bavaria, Ministerul Afacerilor Externe precizează că cele 85 de persoane au finalizat perioada de carantină”, a transmis MAE, sâmbătă. Potrivit datelor obținute de reprezentanții Consulatului General al României la Munchen de la reprezentantul fimei angajatoare, cetățenii români nu au avut simptome pe toată perioada carantinei.

De asemenea, reprezentantul angajatorului a menționat că majoritatea cetățenilor români au fost repatriați. MAE precizează că la nivelul oficiului consular nu a fost recepționată nicio solicitare de asistență consulară din partea cetățenilor români supuși măsurii carantinei de la această fermă.

„Ministerul Afacerilor Externe, prin Consulatul General al României la Munchen, menține cazul în atenție, fiind pregătit să acorde asistența consulară, în limita competențelor legale și cu stricta respectare a măsurilor adoptate de autoritățile locale în contextul pandemiei de COVID-19”, mai spun reprezentanții MAE citaţi de Mediafax.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
DCNewsTV.ro - Ultimele materiale video
Crossuri parteneri
Capital.ro
Capital.ro
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro