Ce se întâmplă dacă ții alimentele în folie de aluminiu. Nu mai face asta niciodată: Efecte după primele 24 de ore
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Prof. dr. Ioan Nedelcu, medic primar dermatolog, a vorbit despre modul în care depozitarea corectă a alimentelor ne afectează sănătate.

Acesta a dezvăluit că "toate organele au o speranță de viață care este în dependență totală de cel mai slab dotat organ din organism. Trebuie să ne ocupăm de ceea ce avem pe dinăuntru. Toate organele au o speranță de viață care este în dependență totală de cel mai slab dotat organ din organism. Aceste organe interne adesea suferă ca urmare a poluării: poluarea electromagnetică, chimică, insecticidă, fungicidă".

Alimentele nu trebuie păstrate în folie de aluminiu. Motivul e incredibil! 

Medicul spune că alimentele nu ar trebui păstrate în folie de aluminiu deoarece acestea vor prelua astfel de 20 de ori mai mult aluminiu decât înghițim într-o zi, în mod normal.

"În ultimii 100 de ani am industrializat forțat planeta și am intoxicat-o cu metale grele. De la peștele din oceane până la alimentele BIO din supermarket, toate conțin metale grele: mercur, plumb, cadmiu, aluminiu. Dacă păstrăm alimentele în frigider în folie de aluminiu, în 24 de ore alimentele vor prelua din folie de 20 de ori mai mult aluminiu decât înghițim în mod normal într-o zi", a explicat prof. Ioan Nedelcu, pentru CSID.

Aluminiul, efecte toxice în organism

"Efectele se fac simțite: oboseală cronică, scăderea capacității de concentrare, nervozitate, depresie, boli inflamatorii cronice cu mecanism autoimun, alergii.

Metalele acționează fie toxic, fie prin stimularea autoimunității, cu generarea de suferințe cronice. Orice boală internă are inflamație cronică", a completat el.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel