Urmărește emisiunea live
Ce se întâmplă dacă pui sare în şampon. Efecte neaşteptate
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Sarea este folosită şi consumată zilnic, însă, puţini sunt cei care ştiu că o pot folosi şi ca tratament pentru păr. Tot ce trebuie să faceţi este să amestecaţi sare cu şamponul şi veţi fi surprins de rezultat.

Păr gras

Parul uleios este o reacție a glandelor sebacee excesive pe scalp, care produc prea mult ulei. Din fericire, această problemă enervantă poate fi rezolvată prin utilizarea de sare. Tot ce trebuie să faceți este să adăugați 2 sau 3 linguri în șamponul pe care îl folosiți de obicei și să vă spălați părul cu el. Veți observa rezultatele chiar și după primele tratamente. Părul tău va fi sănătos fără nici un exces de ulei.

Tratament anti-mătreaţă

Mătreaţa este un strat de bucăți mici de celule de piele moarte formate pe scalp. Sarea are capacitatea de a stimula circulația, care este foarte importantă pentru un scalp sanatos și elimină fulgii de mătreață existenți. De asemenea, apără scalpul de creșterea fungică. Doar împărțiți părul în secțiuni, presărați 1 sau 2 lingurițe de sare pe scalp și masați cu degetele umede timp de aproximativ 10 minute. Apoi spălați ca de obicei.

Pentru creşterea părului

Nu toți știu că sarea marină este benefică pentru creșterea părului. Dacă vă cade părul, folosiți tratamentul cu sare de mare pentru a stimula în mod natural creșterea părului. Pur și simplu spălați părul așa cum faceți în mod normal. Apoi, masați scalpul umed cu sare de mare timp de 10 - 15 minute și spălați-vă din nou părul. Repetați acest remediu de două ori pe săptămână, pentru o perioadă de 2 luni, iar rezultatele vă vor surprinde.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel