Ce se întâmplă dacă pui bicarbonat peste carnea crudă. Te-ai fi așteptat la asta?
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Știi ce se întâmpă dacă pui bicarbonat de sodiu pe carnea crudă? Vei fi uimit de rezultat.

Carnea tare se frăgezește dacă puneți la fierbere un praf de bicarbonat de sodiu sau puțin oțet în apa în care o fierbeți.

Înainte să gătești copănelele, freacă-le cu un amestec de bicarbonat de sodiu și sare fină de bucătărie. Presară apoi diverse condimente și pune-le la cuptor sau în tigaia cu ulei încins. Vor prinde o crustă aurie și crocantă și vor fi moi și suculente la interior.

De asemenea, pentru o carne mai fragedă, aceasta trebuie tăiată de fiecare dată contra fibrei. Pentru o friptură suculentă la interior cu o crustă spectaculoasă la exterior, nu trebuie să întorci carnea prea des în tigaie sau pe grătar.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel