Ce se întâmplă cu tramvaiul 41 de MARȚI. Toți bucureștenii care circulă cu acest tramvai trebuie să știe
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Cei care merg de obicei cu tramvaiul 41, care leagă Prelungirea Ghencea de Piața Presei, trebuie să știe ce urmează de marți. 

Linia de tramvai 41 va fi deviată, de marți până vineri, pentru continuarea lucrărilor la pasajul pietonal de la stația de metrou Parc Drumul Taberei. Societatea de Transport București înființează o linie navetă de autobuz.

Metrorex a transmis, luni, că, în perioada 21 – 25 octombrie, linia tramvaiului 41 va fi deviată pentru continuarea lucrărilor la pasajul pietonal de la stația de metrou Parc Drumul Taberei.

Navetă de autobuze

Societatea de Transport București va înființa o linie navetă de autobuze ce va prelua fluxul de călători de pe linia de tramvai 41.

”Devierea locală a tramvaiului 41 este necesară pentru continuarea și finalizarea tuturor lucrărilor de deviere a rețelelor de utilități (canal 3000, arteră apă, termoficare, rețea de medie presiune gaz și rețea de telecomunicații) existente sub linia de tramvai, pentru eliberarea amplasamentului viitorului pasaj intermodal subteran ce va face legătura dintre stația de metrou Parc Drumul Taberei și piață, cu acces și la refugiile liniei de tramvai 41”, a anunțat, luni, Metrorex, conform Mediafax. 

Etapele de deviere au fost aprobate atât la nivelul Primăriei Municipiului București, cât și la nivelul Societății de Transport București.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel