România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Conținutul articolului îl regăsiți mai jos.
 Vezi si: Ultimele stiri
Autor: Ioan-Radu Gava | Publicat pe: 22 oct, 14:19
Ce se întâmplă cu pelerinajul de Sf. Dumitru - ULTIMĂ ORĂ
Foto- Basilica.ro
Au apărut informații privitoare la pelerinajul la Sf. Dimitrie cel Nou. Iată care sunt acestea.

Comandamentul pentru situații de urgență din cadrul Guvernului României a luat decizia să permită desfășurarea pelerinajului la Sf. Dimitrie cel Nou. Acesta va avea loc între zilele de 25-27 octombrie. Condițiile de participare sunt ca cei care vin la moaște să fie doar din municipiul București, informează Antena 3.

 

Gabriela Firea a aprobat

 

Gabriela Firea a aprobat, joi, protocolul cu Patriarhia Română pentru organizarea unui pelerinaj cu ocazia Sf. Dimitrie cel Nou, în perioada 25-27 octombrie, în zona Patriarhiei, la care vor putea participa numai persoane din București.

„La activitate vor participa numai persoane din municipiul București. Pentru aceasta, organizatorul va institui puncte de filtrare a participanților în zonele de acces/ieșire a publicului. În zona acestor filtre va fi realizat triajul observațional al participanților”, se arată în protocolul încheiat de PMB cu Patriarhia Română.

Potrivit documentului, persoanele organizate pe rândul de așteptare vor beneficia de marcare la fiecare 1,5 metri, iar pe stâlpi vor fi amplasate anunțuri cu privire la păstrarea distanței și respectarea normelor igienico-sanitare.„Numărul participanților: circa 500 de persoane la un moment dat”, se mai stipulează în protocol.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
DCNewsTV.ro - Ultimele materiale video
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro