Ce se întâmplă cu facturile bucureștenilor care nu au beneficiat de apă caldă. Anunțul este oficial
Data publicării:
Autor: Eduard Pascu
WhatsApp
Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti anunţă că va acorda diminuări la factura lunii iulie în zonele din Sectoarele 2 şi 3 care au fost afectate de furnizarea apei calde de consum sub parametrii normali.

Diminuările vor fi cuprinse între 16 şi 24 de procente şi vor fi calculate în funcţie de perioada şi orele de nefuncţionare, pentru toate zonele afectate, potrivit unui comunicat de presă transmis, sâmbătă, de companie. Potrivit Termoenergetica, în prezent, a fost reluată furnizarea apei calde la parametrii normali, transmite Agerpres.

Sectoarele 2 şi 3 au devenit o zonă deficitară din punct de vedere al termoficării după dispariţia CET Titan, aparţinând Ministerului Economiei, în anul 2012, aminteşte compania. Pe toată perioada efectuării reviziei la CET Sud, aparţinând ELCEN, alimentarea cu apă caldă a acestor sectoare se face din CET Progresu, se precizează în comunicat.

În cazul în care există situaţii punctuale unde apa caldă se furnizează deficitar, acest lucru este cauzat de realizarea unor lucrări de reparaţii la conducte sau a celor pentru remedierea avariilor apărute în sistem, mai arată sursa citată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel