Ce se întâmplă cu Dan Bălan în Kiev. „Cu toții suntem îngrijorați”
Data publicării:
Autor: Julia Pandi
WhatsApp
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Dan Bălan a rămas captiv în Kiev, odată cu invazia Ucraine de către Rusia. Radu Sârbu, fostul lui coleg din O-Zone, a luat legătura cu el și a aflat care este starea lui.

Dan Bălan a rămas captiv în Kiev, odată cu invazia Ucraine de către Rusia. Radu Sârbu, fostul lui coleg din O-Zone, a luat legătura cu el și a făcut dezvăluiri despre situația în care se află Dan Bălan

Deși nu a menționat dacă artistul se află încă în capitala Ucrainei, artistul a precizat că fostul coleg de trupă este bine.

Radu de la O-Zone, despre ce se întâmplă cu Dan Bălan 

„Am vorbit cu Dan. M-am asigurat că este în regulă, mi se pare corect și uman. Am vorbit cu el prin mesaje și mi-a spus că este ok. Sper să fie bine în continuare. Cu toții suntem îngrijorați, dar încercăm să nu ne lăsăm intimidați, pentru că frica nu face decât să semene panică!”, a declarat Radu Sîrbu.

Radu Sîrbu, îngrijorat pentru familia din Republica Moldova

„Am familia în Moldova. Oamenii de acolo sunt solidari și s-au mobilizat extrem de repede să ajute refugiații. Pe lângă neliniște și compasiune, în Republica Moldova este pace acum și sper că așa va rămâne Părinții mei, care au auzit exploziile de la distanță, ei fiind în Chișinău, sunt la fel de îngrijorați ca toată lumea”, a transmis Radu Sîrbu, potrivit Antena Stars.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel