Românii au Talent, efectul care te PĂCĂLEȘTE. Ce se ASCUNDE, de fapt, în spatele celor 600 de oameni din public - FOTO
Autor: Giorgiana Croitoru | Publicat pe: 17 feb, 09:51
Emisiunea Românii au Talent s-a adaptat pandemiei de COVID-19. Cum este format publicul ce apare pe videowall.

Pandemia de COVID-19 a forțat televiziunile să ia decizii radicale pentru a putea să continue filmările celor mai urmărite emisiuni și implicit, să renunțe la publicul numeros care umplea platourile de filmare. 

Ei bine, ediția a 11-a Românii au Talent s-a filmat într-un mod cu totul inedit iar producătorii au găsit o metodă ingenioasă pentru ca toți concurenții să aibă parte de aplauze. Astfel, tot publicul care umple altădată platoul, fizic, s-a mutat virtual, pe videowall, în spatele juriului, acolo unde au fost amplasate mai multe imagini cu diverse persoane pentru ca show-ul să fie unul senzațional, chiar și în condiții de pandemie. 

Vezi și: Fiica lui Alin Oprea, PROBLEME după divorțul părinților. Larisa, fosta soție, RUPE tăcerea: Panarama să se TERMINE, ne-am îmbolnăvit!

Efecte care te păcălesc

În prima ediție a sezonului, jurații au mărturisit că la numerele artistice ale concurenților vor asista 600 de spectatori, toți poziționați pe videowall, dar în realitate, efectele obținute cu ajutorul tehnologiei te păcălesc destul de mult. 

Trebuie menționat faptul că filmările au avut loc în anul 2020, deci publicul nu reacționează în direct. 

În imaginile din GALERIA FOTO a articolului, vei putea observa că imaginile oamenilor de acasă se multiplică și astfel pare că sunt mulți, deși nu este chiar așa. Majoritatea spectatorilor sunt multiplicați pe videowall, astfel încât să pară un număr spectaculos.

Cu toate acestea, rezultatele obținute sunt fantastice. 

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro