Ce şanse are moţiunea de cenzură a PSD. Adrian Wiener (USR): Mulţi din Parlament se tem
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Adrian Wiener
Adrian Wiener
Adrian Wiener (USR), membru al Comisiei de Sănătate din Senat, a vorbit în cadrul unui interviu acordat DC News, despre asumarea răspunderii Guvernului pe alegerile în două tururi dar şi despre moţiunea de cenzură pe care PSD a anunţat că o va depune. 

Adrian Wiener apreciază că moţiunea de cenzură pe care PSD a anunţat că o va depune, alături de UDMR, nu va trece deoarece multora dintre parlamentari le e teamă că aceasta ar putea duce la declanşarea alegerilor anticipate.

"Nu cred că moţiunea de cenzură pe care PSD şi UDMR au anunţat-o va trece. Nu cred că  există suficientă voinţă în Parlament, astfel încât să se asume un traseu care să ducă spre anticipate. Lucrurile sunt corelate: nu vor strânge suficiente voturi pentru că mulţi se tem de anticipate. Ei mizează pe o parte de la ALDE, o parte de la Pro România, pe o parte de la minorităţi.

Alegerile în două tururi reprezintă un recurs la democraţia reprezentativă. În momentul acesta avem primari cu 11-13%. Legea cu siguranţă va fi atacată la CCR, care va trebui să se pronunţe", a declarat Adrian Wiener  în interviul acordat DC News.

VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel